MENÜ

Beşiktaş diriliyor, takımdaki hava tersine döndü! 6 yıldızdan iyi haber

Bir yandan seçimle uğraşan Beşiktaş’ta futbol şubesi de sakatlıklarla boğuşuyordu. Ancak Milli ara, Kartal’a ilaç oldu. Sakatlığı bulunan 8 oyuncudan 6 tanesi tamamen iyileşti. Siyah-Beyazlılar’da şu an için sadece 2 yıldızın sakatlıkları bulunuyor. Kartal, Milli ara sonrasında adeta dirilecek. İşte tüm detaylar...

Beşiktaş diriliyor, takımdaki hava tersine döndü! 6 yıldızdan iyi haber

Yeni hocası Rıza Çalımbay yönetiminde Süper Lig'deki Başakşehir mücadelesini Muleka'nın golüyle 1-0 kazanan Beşiktaş, galibiyet serisi yakalamayı amaçlıyor. Milli aradan sonra sakatlıkları bulunan futbolcuların da takıma dönemiyle Kartal, adeta kanatlanmayı hedefliyor. 6 yıldızının sahaya dönmesi beklenen Beşiktaş'ta sadece iki futbolcunun takımdan ayrı kalması bekleniyor. Detaylara göz atalım...

Haberin Devamı

SAMSUNSPOR MAÇINDA YOK!

Jackson Muleka sola geçiyor

Beşiktaş’ın hocası Rıza Çalımbay, Samsunspor ile oynanacak mücadele için kadrosunu şekillendiriyor. Kara Kartal’da bu anlamda sol kanatta cezalı olan Ante Rebic’in yerine kimin oynatılacağı merak konusuydu. Tecrübeli teknik adam, son idmanda bu bölgede Jackson Muleka’ya şans verdi ve performansından bir hayli memnun kaldı. Öte yandan Karadeniz ekibi karşısında sağ önde ise Onur Bulut’un şans bulacağı belirtildi.

Beşiktaş diriliyor, takımdaki hava tersine döndü 6 yıldızdan iyi haber

Kartal kanatlanacak!

Beşiktaş, bu yıl en problemli dönemlerinden birini geçiriyor... Sezon başında yapılan transferler ve kadro planlamasındaki hatalar kulübün başını fazlasıyla ağrıttı. Bu süre içerisinde seçime gidilecek olması ve yaşanan teknik direktör değişikliği de Kara Kartal’ı derinden sarstı. Fakat takımın başına Rıza Çalımbay’ın gelişi ile birlikte futbol şubesindeki hava bir anda tersine döndü. Milli aradan önce Başakşehir’i deviren Siyah-Beyazlılar, moral depoladı. Ayrıca verilen 2 haftalık ara, Siyah-Beyazlı kulübe ilaç oldu. Milli aradan önce Beşiktaş’ta sakatlığı bulunan tam 8 oyuncu vardı. Şu anda ise bu sayı 2’ye indi. Sağlık ekibinden gelen son bilgilere göre; Aboubakar, Cenk, Masuaku, Colley, Bakhtiyor ve Ghezzal tamamen iyileşti. 6 futbolcunun tamamı forma verilmesi halinde Samsunspor karşısında sahada olacak.

Haberin Devamı

Beşiktaş diriliyor, takımdaki hava tersine döndü 6 yıldızdan iyi haber

Gelecek hafta dönebilirler

Öte yandan Kara Kartal’da sakatlığı bulunan yalnızca iki isim kaldı. Bailly ve Milot Rashica, halen çalışmalara başlayamadı. İki oyuncunun da gelecek haftaya kadar hazır olma ihtimalinin bir hayli yüksek olduğu öğrenildi.

Beşiktaş diriliyor, takımdaki hava tersine döndü 6 yıldızdan iyi haber

Aras Özbiliz futbolu bıraktı

2016 yılında Spartak Moskova’dan büyük beklentilerle Beşiktaş’a 1.3 milyon Euro karşılığında transfer edilen ve sonrasında hayal kırıklığı yaratan Aras Özbiliz, futbolu bıraktığını duyurdu. 33 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, “15’i profesyonel olmak üzere 29 yıl futbol oynadıktan sonra artık veda etme zamanı geldi. Beni çok eğlendiren, farklı dilleri öğreten, beni kültürlerle, insanlarla tanıştıran futbol. Seni özleyeceğim!” dedi. 2016-2017 ve 2017-2018’de Siyah-Beyazlı ekipte sadece 5 maçta süre alan Aras, 2 gol kaydetmişti.

Haberin Devamı

ORHAN YILDIRIM / FANATİK ÖZEL

Beşiktaş diriliyor, takımdaki hava tersine döndü 6 yıldızdan iyi haber

 

YORUM YAZ