MENÜ

Beşiktaş derbisinde Jesus'un forvet tercihi...

Fenerbahçe'de Beşiktaş derbisi öncesi forvet sıkıntısı yaşanıyor. Batshuayi, Valencia ve Joshua King'in sakatlanması sonrası elde Serdar Dursun ve Joao Pedro kaldı. Sarı-Lacivertli takımda teknik direktör Jorge Jesus'un golcü tercihi şimdiden büyük merak konusu olurken Portekizli teknik adamın kararını verdiği iddia edildi.

Beşiktaş derbisinde Jesus'un forvet tercihi...

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi öncesi ev sahibi takımda golcü sıkıntısı yaşanıyor. Batshuayi, Valencia ve King’in sakatlıkları nedeniyle ileri uçta Serdar Dursun ya da Joao Pedro oynayacak. Tecrübeli teknik adam Jorge Jesus bu konudaki kararını verdi.

Haberin Devamı

ZENIT MAÇI 2-2 BİTTİ

Fenerbahçe liglere verilen milli arada Rusya temsilcisi Zenit ile özel maçta karşılaştı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompkeksi'nde oynanan karşılaşma 2-2’lik eşitlikle sonuçlandı. Fenerbahçe'nin gollerini Mert Hakan Yandaş ve genç oyuncu Bora Aydınlık kaydetti.

MERT HAKAN'IN PERFORMANSI

Mert Hakan Yandaş, Zenit ile oynanan karşılaşmada başarılı performansını güzel bir golle süsledi. Uzun zamandır Jorge Jesus’un 11’de forma şansı vermediği 28 yaşındaki orta saha oyuncusu, Beşiktaş derbisi öncesi göreve hazır olduğunu gösterdi.

Beşiktaş derbisinde Jesusun forvet tercihi...

Mert Hakan futbol olarak sınıfı geçse de saha içindeki agresif tavırlarıyla yine tepki çekti. Bu sezon kulübedeyken 3 sarı kart gören başarılı oyuncu, Zenit maçında da Bakaev ile gerginlik yaşadı ve rakibinin ensesinden sıktı. Jesus’un karşılaşmanın ardından öğrencisini uyardığı kaydedildi.

Haberin Devamı

MESUT ÖZİL'İN SERVETİ DUDAK UÇUKLATTI!

'STADIMIZ SAĞLAM'

FenerbahçE Kulübü, Ülker Stadı'nın hasarlı olduğu yönünde çıkan haberleri yalanlayarak, stattaki bazı yapıların güçlendirildiğini bildirdi. Yapılan açıklamada, "Olağan periyodik onarım ve yenilemeler kapsamında, son olarak 2022 yılının yaz aylarında başlatılan çalışmayla uzay çatı ve çelik sistemi, çatıyı taşıyan deprem sismik izolatörleri ve çatı membranları yenilenmiştir. 6 Şubat'ta yaşanan deprem sonrası ise kulübümüz, tüm tesisleri ve içinde barındırdığı yapılarının tamamını kapsayacak şekilde bir deprem performans analiz süreci başlatmıştır" denildi.

Beşiktaş derbisinde Jesusun forvet tercihi...

JOAO PEDRO VASATI AŞAMADI

İtalyan oyuncu, bu sezon Fenerbahçe’nin en önemli transferlerinden biriydi. Ancak Joao Pedro birtürlü bekleneni veremedi. Yaşadığı sakatlık sonrası sahalara geri dönen tecrübeli futbolcu, yine form tutamadı. Jorge Jesus, Zenit maçında kazanılan penaltıyı Joao Pedro’nun kullanması talimatı verdi. Portekizli hoca, öğrencisinin gol atıp moral bulmasını umuyordu. Ancak 31 yaşındaki futbolcunun vuruşunda üst direğe çarpan top dışarı gitti. Joao Pedro, King ve Batshuayi’nin sakat olduğu dönemde yine vasatı aşamadı.

JESUS TERCİHİNİ YAPTI!

Üç golcüsü Batshuayi, Valencia ve King'in yaşadıkları sakatlıklar Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'u arayışa iterken eldeki iki isim Serdar Dursun ve Joao Pedro kıyasıya bir rekabete girdi.

Haberin Devamı

Sabah'ın haberine göre; 2 Nisan'da oynanacak Beşiktaş derbisi ve sonraki haftalarda forvet hattında kimin forma giyeceği üzerinde çalışan Portekizli hocanın net kararını vermese de form durumu nedeniyle Serdar'ı bir adım önde tuttuğu öğrenildi. İdman performansı, hırsı ve isteği sambacıdan daha iyi durumda olan milli golcünün Zenit maçındaki görüntüsü de hocası için bir gösterge oluşturdu.

SERDAR 19 MAÇTA OYNADI

Bu sezon 11'de pek fazla forma şansı bulamayan Serdar Dursun, görev aldığı 19 karşılaşmada 3 gol ve 2 asist kaydetti. Sakatlığı nedeniyle bu sezon 16 maç kaçıran Joao Pedro ise, çıktığı 18 maçta 2 gol ve 1 asist ile oynadı.

Beşiktaş derbisinde Jesusun forvet tercihi...

SAKATLIK SONRASI TOPARLANAMADI

Pedro'nun etkisiz ve fazla hareketsiz duruşu Jesus'un aklında soru işareti oluşturdu. Sakatlık sonrası fizik olarak da istenilen seviyeye tam olarak gelemeyen Brezilyalı oyuncu, an itibarıyla Serdar'ın gerisinde bulunuyor. Milli golcünün en büyük avantajı ise, önde rakip takım savunmasına yaptığı pres. 68 yaşındaki çalıştırıcının istediği ileride baskıyı uygulayacak en iyi isim; Serdar Dursun olarak görünüyor.

Haberin Devamı

Enner Valencia'nın Tigres Formasıyla En iyi Anları

YORUM YAZ