MENÜ

Bernabeu'da yıldızlar savaşı! (Real Madrid - Manchester City)

10 Haziran'da İstanbul'un ev sahipliğinde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Şampiyonlar Ligi finali öncesi yarı finallerin heyecanı bu akşam başlıyor... İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi finali öncesi yarı finallerde ilk kapışma, son şampiyon Real Madrid ile Manchester City arasında yaşanacak. 22.00'deki mücadele, TV8 ekranlarında olacak.

Bernabeu'da yıldızlar savaşı! (Real Madrid - Manchester City)

10 Haziran'da İstanbul'un ev sahipliğinde Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Şampiyonlar Ligi finali öncesi yarı finallerin heyecanı bu akşam başlıyor...

Haberin Devamı

İlk kapışmada kupanın iki favorisi ve geçen sezon yine yarı finalde karşılaşan son şampiyon Real Madrid ile Manchester City karşı karşıya gelecek. Son kapışmada Real, 4-3 yenildiği eşleşmenin rövanşında City'yi evinde 3-1 yenmişti. İki dev, kozlarını bu kez Real'in sahası Bernabeu'da paylaşacak. 22.00'deki mücadele, TV8'den ekranlara gelecek.

Bernabeuda yıldızlar savaşı (Real Madrid - Manchester City)

Yarında Milan - Inter...

Bir taraftar Los Galacticos'un kaptanı Karim Benzema, diğer tarafta ilk sezonunda şov yapan İngiliz temsilcisinin golcüsü Erling Haaland olacak. İki takım daha önce 8 kez karşılaştı ve bu maçlardan 3'er kez galip ayrıldılar. 2 maç da beraberlikle sonuçlandı. İki İtalyan, ezeli rakiplerin mücadelesinde ise yarın Hakan Çalhanoğlu'nun Inter'i, Milan'a konuk olacak. Yine 22.00'deki Milano derbisi de, TV8,5'tan ekranlara gelecek.

Haberin Devamı

Bernabeuda yıldızlar savaşı (Real Madrid - Manchester City)

 

 

 

YORUM YAZ