MENÜ

Benfica-Moreirense maçının ardından dikkat çeken görüntü: Schmidt sahaya girerek Orkun'a yöneldi

Portekiz Premier Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Benfica, sahasında Moreirense'yi konuk etti. Bir süre önce Teknik Direktör Roger Schmidt hakkında yaptığı açıklamalar nedeniyle ilk 11'deki yerini kaybeden Orkun Kökçü, uzun bir aradan sonra ilk 11'de yer aldı. Maçın ardından sahaya giren Schmidt, doğrudan milli yıldıza doğru yöneldi. İşte detaylar...

Benfica-Moreirense maçının ardından dikkat çeken görüntü: Schmidt sahaya girerek Orkun'a yöneldi

Portekiz Premier Ligi'nin 29. haftasında Benfica sahasında Moreirense'yi konuk etti. Orkun Kökçü uzun bir aradan sonra ilk kez 11'de yer aldı.

Haberin Devamı

Yıldız oyuncu geçtiğimiz aylarda verdiği bir röportajda Teknik Direktör Roger Schmidt'e karşı eleştirilerde bulunmuştu. Milli yıldız, De Telegraaf'a verdiği röportajda; "Buraya geldiğimden beri beni özel hissettiren biri olmadı. Buna teknik direktör Roger Schmidt de dahil. Ben masaya vuran ya da taleplerde bulunan biri değilim ama belki de bana verdiği rol nedeniyle fazla mütevazıydım. Teknik direktör beni savunmaya yakın oynatıyor, bana her türlü görevi veriyor ama benim niteliklerimden en iyi şekilde yararlanmak istiyorsanız buna gerek yok. Ben ileriyi düşünen biriyim, ileriye attığım paslarla tanınırım. İstatistiklerim bunu ispatlıyor. Benfica için daha fazlasını verebilirim. Belki de hayal kırıklığım bundan kaynaklıdır" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Benfica-Moreirense maçının ardından dikkat çeken görüntü: Schmidt sahaya girerek Orkuna yöneldi

11'E GERİ DÖNDÜ

Orkun Kökçü'nün bu açıklaması Portekiz'de büyük yankı uyandırırken, yıldız oyuncu bir süre ilk 11'deki yerini kaybetmişti. Orkun Kökçü uzun bir aradan sonra Moreirense karşısında ilk 11'de sahaya çıkarken, 18. dakikada takımını öne geçiren golü kaydetti. Benfica sahadan üç puanla ayrılırken, maç eksiği bulunan lider Sporting Lisbon ile aradaki farkını ise dört puana indirdi.

İZLE | Benfica 3-0 Moreirense

MAÇTAN SONRA SARILDI

Hakemin son düdüğünün ardından sahaya giren Teknik Direktör Roger Schmidt oyuncularını tebrik ederken Orkun Kökçü'ye de sarılmayı ihmal etmedi. Bu anlar kameralara yansırken, ikili arasındaki buzların erdiği şeklinde yorumlandı.

Benfica-Moreirense maçının ardından dikkat çeken görüntü: Schmidt sahaya girerek Orkuna yöneldi

YORUM YAZ