MENÜ

BELLİNGHAM ŞOV YAPTI! (ÖZET) Barcelona-Real Madrid maç sonucu: 1-2

İspanya La Liga'da haftanın maçında Barcelona ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Heyecanla beklenen El Clasico' yine nefesleri kesti, kazanan ise Los Galacticos oldu! 7'de Türk asıllı Alman yıldız İlkay Gündoğan, Barça'yı 1-0 öne geçirdi. Sezonun yıldızlarından Jude Bellingham 68 ve 90+2'de sahneye çıkarak 3 puanı Madrid temsilcisine getirdi.

BELLİNGHAM ŞOV YAPTI! (ÖZET) Barcelona-Real Madrid maç sonucu: 1-2

Futbolun en büyük kapışmalarından biri olan Barcelona-Real Madrid rekabeti bugün yaşandı. Tüm dünyadan izleyicisi olan El Clasico yine her zaman olduğu gibi nefesleri kesti.

Haberin Devamı

BELLİNGHAM ŞOV YAPTI (ÖZET) Barcelona-Real Madrid maç sonucu: 1-2

İlkay perdeyi açtı 

Heyecanla beklenen mücadele hızlı başladı. Sezon başında Barça'nın, Manchester City ile sözleşmesi bittikten sonra kaptığı Türk asıllı Alman yıldız İlkay Gündoğan 7'de gol perdesini açtı. Dev maçın ilk devresinde başka gol olmayınca takımlar soyunma odasına 1-0'la gitti.

BELLİNGHAM ŞOV YAPTI (ÖZET) Barcelona-Real Madrid maç sonucu: 1-2

Bellingham'dan harika gol

İkinci devrede Madrid oyuna biraz daha üstünlüğünü koydu ve 68'de sezonun yıldızlarından Jude Bellingham çok uzaklardan kaleci Ter Stegen'i avlayarak El Clasico'ya bambaşka bir hava getirdi. Yıldız oyuncu herkes 'Maç bitti' derken, 90+2'de bir kez daha sahneye çıktı ve dev maçta zaferi Eflatun-Beyazlılar'a getirdi. 

13 maç, 12 gol, 3 asist...

Sezon başında Dortmund'dan Real Madrid'e 103 milyon Euro bedelle transfer olan Bellingham'ın yükselişi devam ediyor. Los Galacticos'ta 13. resmi maçına çıkan ve yine fileleri sarsan 20 yaşındaki İngiliz orta saha 13 gol, 3 asiste ulaştı.

Haberin Devamı

Bu sonucun ardından da Real Madrid 28 puana yükseldi, Barcelona 24 puanda kaldı.

CANLI - BARCELONA - REAL MADRID

GOOL | 7. dakikada İlkay Gündoğan savunmanın hatasını affetmedi. Barcelona'yı Real Madrid karşısında 1-0 öne geçirdi.

15. dakika | Fermin Lopez'in vuruşunda top direkten döndü. Barcelona ikinci gole çok yaklaştı.

22. dakika | Rudiger ceza sahası dışından şutunu gönderdi. Top az farkla dışarıya gitti.

İlk devre sona erdi.

GOOL | 68. dakikada savunmadan seken topa çok uzaklardan Jude Bellingham harika vurdu ve dev kapışmada skoru 1-1'e getirdi! Yıldız oyuncudan inanılmaz gol...

GOOL | 90+2. dakikada Bellingham yeniden sahnede... Genç futbolcu, El Clasico'ya damga vuruyor ve Madrid'i 2-1 öne geçiren golü kaydediyor. 

Mücadele sona erdi.

Barcelona-Real Madrid 11'ler:

Real Madrid: Kepa, Carvajal, Alaba, Rudıger, Kroos, Bellıngham, Vinicius Jr., Rodrygo, Valverde, Tchouameni, Mendy

Barcelona: Ter Stegen, Araujo, Christensen, Martinez, Balde, Cancelo, İlkay, Fermin, Gavi, Joao Felix, Ferran Torres.

2023 El Clasico ne zaman? Barcelona-Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 

Camp Nou'nun inşası sebebiyle Barça'nın şu anki yeni evi Olimpico'da oynanan Barcelona-Real Madrid maçı bugün saat 17.15'te başladı. S Sport'tan canlı yayınlanan 2023 El Clasico ile ilgili tüm detaylar haberimizde olacak.

YORUM YAZ