MENÜ

Belenenses-Benfica maçında şok olay! Maça 9 kişi çıktılar

Portekiz Premier Ligi'nin 12'nci haftasında Belenenses ile Benfica arasında oynanan karşılaşmaya, ev sahibi ekip 14 oyuncusunun koronavirüs testi pozitif çıktığı için 9 kişi ile başladı. İlk yarının 7-0 Benfica üstünlüğü ile tamamlanmasının ardından 2. yarıya Belenenses 7 kişi ile çıktı. Santranın ardından ev sahibinde bir futbolcu daha sakatlandı. Bunun üzerine hakem karşılaşmayı bitirdi.

Belenenses-Benfica maçında şok olay! Maça 9 kişi çıktılar

Portekiz Premier Ligi'nin 12'nci haftasında Belenenses ile Benfica arasında oynanan karşılaşmaya, ev sahibi ekip 14 oyuncusunun koronavirüs testi pozitif çıktığı için 9 kişi ile başladı.

Haberin Devamı

Portekiz Premier Ligi'nin 12'nci haftasında saat 23.30'da başlayan mücadelede Belenenses sahasında Benfica ile karşı karşıya geldi. Ev sahibi ekibin maç öncesi yapılan testlerde 14 oyuncusunun testi pozitif çıktığı için sahaya yalnızca 9 kişi ile çıkmak durumunda kaldı.

Karşılaşmada ilk yarı Benfica'nın 7-0'lık üstünlüğü ile geçildi. Belenenses ikinci yarıya 7 oyuncuyla çıktı. Santranın ardından ev sahibinde bir futbolcu daha sakatlandı. Bunun üzerine İki takımın da yetkilileriyle görüşen hakem Manuel Mota, karşılaşmayı sonlandırdı.

YORUM YAZ