MENÜ

Belarus Ligi'nde Slutsk liderliğini sürdürdü

Belarus Premier Lig'in 6. haftası dün oynanan 3 maçla tamamlandı. Lider Slutsk, evinde Belshina'yı 3-2 mağlup ederek zirvedeki yerini korudu.

Belarus Ligi'nde Slutsk liderliğini sürdürdü

Corona virüs salgını nedeniyle birçok ülkede futbol durmuşken, devam eden birkaç ligden biri olan Belarus Premier Lig'de 6. hafta tamamlandı. Lider Slutsk, evinde ağırladığı Belshina'yı 3-2 mağlup etti.

Haberin Devamı

Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi ekip, 20. dakikada Mohammed Umar Bala'nın golüyle 1-0 öne geçti. Etkili oyununu sürdüren Slutsk, 35. dakikada Artem Serdyuk'un golüyle farkı 2'ye çıkardı. 44. dakikada Leonid Kovel'in fileleri havalandırmasıyla ilk yarı 2-1'lik skorla tamamlandı.

55. dakikada Pavel Bordukov'un beraberlik golüyle konuk takım 3 puan için umutlansa da 88. dakikada Mohammed Umar Bala son sözü söyledi ve Slutsk sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Bu sonuçla puanını 13'ye yükselten ev sahibi ekip, zirve koltuğunu bırakmadı. En yakın takipçisi Isloch Minsk ise sahasında Vitebsk'i 2-0'la geçerek puanını 12'ye çıkardı ve liderlik yarışını sürdürdü.

YORUM YAZ