MENÜ

Begüm Üresin: A Ligi'ne çıkmayı hedefliyoruz

Türkiye U17 Kız Futbol Milli Takımı, Burdur kampını sürdürdü. U17 Avrupa Şampiyonası 1'inci Tur maçlarına hazırlanan millilerde teknik direktör Begüm Üresin, "B Ligi'nden A Ligi'ne çıkmayı hedefliyoruz" dedi.

Begüm Üresin: A Ligi'ne çıkmayı hedefliyoruz

Avrupa Şampiyonası 1'inci Tur maçlarında 6 Ekim Cuma günü Moldova ve 12 Ekim Perşembe günü de Estonya ile Burdur'da karşılaşacak U17 Kız Futbol Milli Takımı, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Tesisleri'nde kampa girdi.

Haberin Devamı

Burdur'da ilk antrenmanını yapan Ay-yıldızlılarda teknik direktör Begüm Üresin, "U17 Kız Milli Takımı olarak kampa girdik. 6 Ekim'e kadar bir hazırlık sürecimiz olacak. Ayın 6'sında Moldova, 12'sinde ise Estonya ile karşılaşacağız. Buradaki iki maçı da alarak B Ligi'nden A Ligi'ne çıkmayı hedefliyoruz. Kadromuzda U15 Milli Takımından bu yana bizimle olan arkadaşlarımız var. Bunun yanında iki arkadaşımız daha bize katıldı. Özellikle yurt dışında da taramalar yapıyoruz ve oradan da katılan oyuncularımız var. Bu oyuncu havuzumuzda şu an için performansı en yüksek oyuncularla maça devam edeceğiz" dedi.

YORUM YAZ