MENÜ

Bayern Münih'te Tuchel'e pankart şoku!

Bayern Münih taraftarları, Hoffenheim karşılaşmasının ardından tribünleri eleştiren Thomas Tuchel'e pankartla yanıt verdi.

Bayern Münih'te Tuchel'e pankart şoku!

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih, bu sezon şu ana kadar beklentilerin uzağında kalmış durumda. Bir maç eksiği bulunan Bavyera temsilcisi, 41 puanla ligde lider Bayer Leverkusen'in 7 puan gerisinde bulunuyor. Thomas Tuchel'in öğrencileri 18. hafta mücadelesinde evinde Werder Bremen'e 1-0 mağlup olarak bu farkı kapatma şansını tepki ve Leverkusen'i zirvede yalnız bıraktı. Bu arada karşılaşma öncesinde Bayern'in teknik direktörü Thomas Tuchel'e sürpriz bir pankart açıldı.

Haberin Devamı

TARAFTARDAN YANIT GELDİ

Tuchel, Bayern'in 12 Ocak'ta evinde Hoffenheim'e karşı oynadığı maçta tribünlerin daha fazla destek vermesi gerektiğini belirtip taraftarları eleştirmişti. Allianz Arena'da söz konusu mücadelede Bayern taraftarı, Bundesliga'ya girecek olan yeni yabancı sermayeyi protesto ediyordu. Bu protestolar nedeniyle atmosfer diğer maçlara göre biraz düşük kaldı ve Tuchel, bu durumu eleştirdi.

Bayern Münihli taraftarlar ise son oynanan Werder Bremen karşılaşmasında Tuchel'e yanıt verdi. Kale arkasında açılan pankartta, "Coşku hemen her zaman oluşan bir şey değildir, tribünler bazen protesto ve direnişle de beslenir" ifadeleri yer aldı.

YORUM YAZ