MENÜ

Bayern Münih'te takım içi bölünme! Sadece 6 yıldız, Tuchel'in yanında...

Son dönemde aldığı kötü sonuçlarla dikkat çeken Bayern Münih'te teknik direktör Thomas Tuchel'in koltuğu sallanırken takım içerisinde de sadece 6 oyuncunun kendisinin yanında yer aldığı belirtildi.

Bayern Münih'te takım içi bölünme! Sadece 6 yıldız, Tuchel'in yanında...

Bayern Münih'te sular durulmuyor. Kötü bir süreç geçiren Alman devinde teknik direktör Thomas Tuchel'in geleceği büyük merak konusu. Yönetim, şimdilik Alman hocaya destek verse de alternatif planlarını hazırlamış durumda.

Haberin Devamı

9 YIL SONRA İLKİ YAŞADILAR

Bayer Leverkusen deplasmanında aldığı 3-0'lık yenilginin ardından Şampiyonlar Ligi'nde Lazio deplasmanında 1-0 mağlup olan Bayern Münih, Bochum deplasmanındaki 3-2'lik yenilgiyle birlikte üst üste 3 resmi maçını kaybetmiş oldu. Alman devi, böyle bir durumla 9 yıl sonra ilk kez karşı karşıya kaldı. 2 Mayıs 2015'te Leverkusen deplasmanında kaybeden Bayern Münih, 6 Mayıs'ta Barcelona deplasmanında mağlup olmuş ve 9 Mayıs'ta da iç sahada Augsburg'a yenilmişti.

GÖREVİ TEHLİKEDE

Bayern Münih'te Thomas Tuchel için tehlike çanları çalıyor. Alman ekibinin patronu Jan-Christian Dreesen, 3-2 kaybedilen Bocum maçı sonrası Thomas Tuchel'in önümüzdeki hafta oynanacak karşılaşmada takımın başında olup olmayacağına ilişkin soruya, "Evet" yanıtı verirken uyarıda da bulunmayı ihmal etmemişti. Alman futbol adamı, "Sonraki maçlara konsantre olmalıyız. Genellikle bu sadakat yeminleri bir hafta sonra biter" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Bayern Münihte takım içi bölünme Sadece 6 yıldız, Tuchelin yanında...

SADECE 6 OYUNCU YANINDA

Bayern Münih'te oyuncular arasında Thomas Tuchel üzerinden bir bakış açısıyla bölünme olduğu belirtiliyor. Bild'in haberine göre sadece 6 yıldız, Thomas Tuchel'e destek veriyor. Takımın önde gelen isimlerinden yalnızda Manuel Neuer ve Harry Kane'in bu anlamda kendisine destek olduğu belirtilirken Leroy Sane, Jamal Musiala, Raphael Guerreiro ve kendisi tarafından transfer edilen Eric Dier'ın da Tuchel'in tarafında oldukları aktarılıyor.

Bayern Münihte takım içi bölünme Sadece 6 yıldız, Tuchelin yanında...

TAKIMIN TECRÜBELİ İSİMLERİ KARŞISINDA

Thomas Tuchel'in karşısında yer alan isimlerin başında kendisiyle Bochum maçı sonrası bir tartışma yaşayan Joshua Kimmich geliyor. Kimmich'in yanı sıra Thomas Müller ve Leon Goretzka'nın da Tuchel ile yaşadıkları iletişim problemleri nedeniyle karşısında yer aldıkları belirtiliyor. Tuchel'in karşısında yer alan isimlerden Matthijs de Ligt , Serge Gnabry ve Matthys Tel'in ise özellikle oyun sürelerinin azlığı nedeniyle şikayetçi oldukları aktarılmakta.

 

Bayern Münihte takım içi bölünme Sadece 6 yıldız, Tuchelin yanında...

YORUM YAZ