MENÜ

Bayern Münih'li Gnabry, Mesut Özil'i unutmadı

Birlikte forma giydiği futbolculardan kurulu en iyi 11'ini belirleyen Bayern Münih yıldız futbolcusu Serge Gnabry, Alman ekibinde birlikte oynadığı 7 futbolcuya yer verdi. Gnabry'nin Arsenal'de birlikte oynadığı Mesut Özil'i de kadrosuna alması dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde İlkay Gündoğan da en iyi 11'ini belirlemiş ancak Mesut'u kadroya dahil etmemişti.

Bayern Münih'li Gnabry, Mesut Özil'i unutmadı

Bayern Münih yıldız futbolcusu Serge Gnabry, birlikte oynadığı futbolculardan kurulu en iyi 11'ini belirledi.

Haberin Devamı

Alman futbolcu, Arsenal ve Bayern Münih'ten oyuncuların yer aldığı kadroda Fenerbahçe'li Mesut Özil'e de yer vermesi dikkat çekti. Kadro dizilişini 4-2-3-1 şeklinde oluşturan Gnabry, kalede Dünya Kupası sahibi Manuel Neuer'e yer verdi.

Sağ bekte Arsenal'den Bellerin, sol bek Münih'teb Davies'ten oluşurken stoper bölgesinde Sule ile Koscielny kendine yer buldu. Orta ikilide Cazorla ve Kimmich yer aldı. Mesut'un ortada yer verildiği hücum arka 3'lüsünde Sane ile Coman forma şansı buldu. Tek forvette ise bu sezon adeta gol makinesine dönüşen Bayern Münih'in Polonyalı yıldızı Robert Lewandowski yer aldı.

İşte Gnabry'nin ilk 11'i

Bayern Münihli Gnabry, Mesut Özili unutmadı

İlkay, Mesut'a yer vermemişti

Geçtiğimiz günlerde Türk Asıllı Alman futbolcu İlkay Gündoğan da en iyi ilk 11'ini belirlemiş ve Mesut Özil'e yer vermemişti. Mesut'un kadroda yer almaması şaşkınlık yaratmıştı.

YORUM YAZ