MENÜ

Bayern Münih'in yıldızı Sadio Mane'ye 4 Avrupa devi talip oldu!

Senegalli yıldız Mane için 4 Avrupa devi, Bayern Münih'in kapısını çalacak. Takımda mutsuz olduğu belirtilen Mane'nin, önümüzdeki yaz transfer döneminde takımdan ayrılması bekleniyor.

Bayern Münih'in yıldızı Sadio Mane'ye 4 Avrupa devi talip oldu!

Liverpool ile sözleşmesi bittikten sonra sezon başında Bayern Münih'e transfer olan Sadio Mane Avrupa'da büyük bir etki yaratmış ve Bayern Münih taraftarlarını mutlu etmişti. Liverpool'da uzun zamandır gösterdiği performansla dünyanın iyi oyuncularından biri olan Mane'nin Almanya macerası beklenildiği gibi gitmedi.

Haberin Devamı

Büyük beklentilerle transfer olan Sadio Mane ilk olarak gösterdiği performansla tepkileri üstüne çekmişti. Ardından soyunma odasında Leroy Sane ile kavga edip takım arkadaşına yumruk atan Senegalli sabırları daha da zorlamıştı. Daha sonra yeni gelen teknik adam Thomas Tuchel'in de sistemine uymayan Mane için ayrılık iddiaları güçlendi. The Sun'dan ortaya dört takım ismi düşerken İtalya'dan bir takım ismi daha büyük etki yarattı.

Bayern Münihin yıldızı Sadio Maneye 4 Avrupa devi talip oldu

CHELSEA İSTEKLİ

Tarihinin en kötü sezonlarından birini geçiren Chelsea gelecek sezon için de transfer çalışmalarına başladı. Mauricio Pochettino'nun takımın başına geçmesi beklenirken Mane'nin Chelsea'ye durumu düzeltmesinde büyük katkı vermesi bekleniyor.

ARSENAL'IN LİDERİ

Haberin Devamı

Şampiyonluk yolunda uzun süre ligde lider kalıp ve en büyük şampiyonluk adayıyken şampiyonluğu yine Manchester City'e kaptırmak üzere. Şampiyonluk yolunda lider oyuncu eksikliği çeken Londra ekibi Mane ile ilgileniyor.

METECAN'DAN FENER'E KÖTÜ HABER!

BİR KEZ DAHA LIVERPOOL

İngiliz medyasında geçen haberlere göre Mane'nin yıldızını parlattığı Liverpool'a dönme ihtimali bir kez daha ortaya çıktı. Ancak Mane bu iddiları hızlı bir şekilde yalanlayarak Liverpool'a dönüş ihtimalini ortadan kaldırdı.

Bayern Münihin yıldızı Sadio Maneye 4 Avrupa devi talip oldu

NEWCASTLE ADAYLARDAN

Arap sermayesinin satın almasıyla yatırımlara başlayan Newcastle kadrosuna iyi isimleri katmayı amaçlıyor. Barcelona'dan kadrosuna Raphinha'yı da katmayı planlayan Newcastle Mane'yi bünyesine katarak hem Avrupa hem de Premier Lig için gücüne güç katmayı planlyor.

SON TAKIM NAPOLI

Bu sezon yıllar sonra şampiyon olan ve 3. kez Serie A'da şampiyon olan Napoli de Mane ile ilgilenenlerden. Osimhen'in iyi bir bedelle takımdan ayrılması beklenirken yerini Senegalli yıldız ile doldurmayı amaçlıyor.

Mane bu sezon 37 maçta 12 gol atıp 6 asist yaptı.

YORUM YAZ