MENÜ

Bayern Münih ve Chelsea, Arsenal'ın yıldızını transfer etmek için gözünü kararttı!

Bundesliga devi Bayern Münih ile Premier Lig'in güçlü ekibi Chelsea, son maçta Mikel Arteta'dan kesik yiyen yıldız oyuncu için yeniden devreye girdi.

Bayern Münih ve Chelsea, Arsenal'ın yıldızını transfer etmek için gözünü kararttı!

İspanyol menajer Arteta'nın gözdelerinden birisi olan Ramsdale için Avrupa'nın iki köklü ekibi yeniden transfer çalışmalarına başladı. Arsenal, şimdilik yıldız oyuncusunu satmaya pek niyetli olmasa da Ocak ayındaki transfer döneminde işler değişebilir. 

Haberin Devamı

Geleceği hakkında şüpheler var

Yaz transfer döneminde takıma katılan David Raya, Arsenal'deki ilk maçına Pazar günü Topçular'ın Everton'u 1-0 yendiği maçta Ramsdale'in yerine çıktı. Mikel Arteta'nın Raya'yı Goodison Park'ta başlatma kararı, Ramsdale'in kulüpteki kısa ve uzun vadeli geleceği konusunda şüphe uyandırdı.

Yeniden devreye girdiler

Arteta, bu sezon Raya ve Ramsdale'in rotasyonunu hedefleyeceğini ve maçlar sırasında kaleci değişikliği yapmaya açık olduğunu ima etti. Tam da bu noktada, Ramsdale için pusuda bekleyen Chelsea ve Bayern Münih iddiaları bir anda yeniden güçlendi. Bayern, Sven Ulreich'in öne çıkmaması nedeniyle açıkça Manuel Neuer'in yerine uzun vadeli bir isim ararken Chelsea, Robert Sanchez'i Brighton'dan aldı. Ancak, her şeye rağmen iki dev kulüp yıldız kaleci için yeniden devreye girdi.

Haberin Devamı

Bayern Münih ve Chelsea, Arsenalın yıldızını transfer etmek için gözünü kararttı

Avrupa'nın en iyi kalecilerinden birisi...

Aynı zamanda New England Revolution'dan Djordje Petrovic'i de kadrosuna kattı. Ancak, her şeye rağmen kaledeki pozisyonlarını güçlendirmeye hala açıklar. 2021'de Sheffield United'dan gelişinden bu yana Ramsdale, Avrupa'nın en iyi genç kalecilerinden biri olarak adını duyurdu.

İngiltere'nin de 1 numarası olması bekleniyor 

Gareth Southgate'in takımında yer aldı ve dört üst düzey uluslararası maç oynadı. Pek çok kişi onun İngiltere Milli Takımı için 1 Numaralı kaleci olarak Jordan Pickford'dan kaleyi devralması gerektiğini düşünüyor. Arteta'nın kaleci pozisyonu hakkındaki görüşleri, Ocak ayında Ramsdale'e karşı gelecek transfer tekliflerinin pek de olumlu karşılanmayacağına işaret ediyor. Gelecek yaz Arsenal'ın; piyasa değeri 40 milyon Euro olan Ramsdale için en az 60 milyon Euro'luk tekliflere olumlu cevap verebileceği ifade ediliyor.

Bayern Münih ve Chelsea, Arsenalın yıldızını transfer etmek için gözünü kararttı

 

YORUM YAZ