MENÜ

Bayern Münih - Union Berlin maçı öncesi bilinmesi gerekenler

Almanya Bundesliga'nın 27. hafta mücadelesinde Bayern Münih, Union Berlin ile karşı karşıya gelecek. Ligi domine eden Bayern, kendi sahasında oynadığı son 13 maçın tamamında gol atma başarısı gösterirken 19 maçla en fazla galibiyet alan ve 77 golle en fazla gol atan takım konumunda. Julian Nagelsmann'ın öğrencileri ayrıca ligin 28 golle en az gol yiyen takımı.

Bayern Münih - Union Berlin maçı öncesi bilinmesi gerekenler

Bundesliga'da 60 puan 49 averaj ile lider durumda bulunan Bayern Münih, 38 puan -1 averaj ile 8. sırada yer alan Union Berlin ile karşı karşıya geliyor.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi’nde Salzburg'a karşı alınan galibiyetin ardından Bayern Münih ligde Hoffenheim ile 1-1 berabere kalarak beklenmedik bir puan kaybı yaşadı. Lig ikincisi Borussia Dortmund'la arasında puan farkının'e düşmesi Bayern Münih için ciddi bir tehdit olmaya başladı.

Avrupa hayalinden son haftalarda yaşadığı puan kayıpları sonrası Union Berlin bir hayli uzaklaştı. Misafir takım son oynadığı Stuttgart maçındaki vasat futbol dikkatlerden kaçmadı. Ligde deplasman maçlarında en az gol yiyen 5 takımından biri olan Union Berlin'in ağırlıklı olarak savunma yapması bekleniyor.

Mücadelede ev sahibi takım favori durumda.

YORUM YAZ