MENÜ

Basel'den Trabzonspor'un bilet kampanyasına destek

16 Şubat Perşembe günü UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Play-Off Turu maçında Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak Basel, Bordo-Mavililerin deprem felaketi sonrası yaptığı bilet kampanyasına yönelik çağrıya destek oldu.

Basel'den Trabzonspor'un bilet kampanyasına destek

16 Şubat Perşembe günü UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Trabzonspor, son derece özel bir karşılaşmaya çıkacak. Bordo-Mavililer, Son 16 Play-Off Turu maçında Basel'i ağırlayacakken yaşanan deprem felaketi sonrası ülke sınırlarında oynanacak ilk futbol maçı yaraları sarmak adına ekstra bir anlam taşıyacak.

Haberin Devamı

AKYAZI'DA TARİHİ MAÇ

İlk 30 saniyede 5 bin bilet alınırken, rakam dakikalar içinde hızla arttı. Bordo-Mavili yönetim, tüm takımlara ait Passolig kartlarına satışı açarken, Akyazı’da tarihi bir akşam yaşanacak. Sadece Trabzonsporlular değil, bütün taraftarlar hep birlikte Akyazı’dan birlik-beraberlik çağrısı yapacak. Passolig de bu maçtan elde edeceği tüm geliri, Trabzonspor Kulübü ile depremzedelere bağışlayacak.

Baselden Trabzonsporun bilet kampanyasına destek

DİĞER BAŞKANLAR DA STATTA OLACAK

Karadeniz ekibi, perşembe akşamı oynanacak tarihi maça UEFA Başkanı Ceferin, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve tüm Süper Lig kulüplerinin başkanlarını davet etmişti. Ahmet Ağaoğlu, “İlk cevap Antalyaspor ve Kayserispor başkanlarından geldi. Adana Demirspor başkanı da geleceğini söyledi. Ali Koç arayarak, İstanbul’daki kulüp başkanlarını organize edeceğini belirtti. Sayın Büyükekşi de maçta olacak” diye konuştu.

Haberin Devamı

Baselden Trabzonsporun bilet kampanyasına destek

KULÜPLERDEN BİRLİKTELİK MESAJI

Basel maçı öncesi Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun tüm kulüp taraftarlarına yaptığı çağrının ardından Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray sosyal medyadan üst üste paylaşımlarda bulundu. Biletlerin satışa çıkması sonrası #Hepbirlikteetiketiyle‘Yaralarımızı beraber saralım’ mesajı verildi. Trabzonspor, üç büyük kulübün paylaşımlarını Twitter hesabından alıntıladı.

BAKASETAS'TAN DESTEK ÇAĞRISI

Trabzonspor’un sosyal medya hesabından yayınlanan videoda Yunan yıldız Anastasios Bakasetas, “UEFA Konferans Ligi’nde oynamak zorunda olduğumuz Basel maçına renk ve arma ayırmaksızın bütün takım taraftarlarını bekliyoruz. Biz biriz, hep birlikte daha güçlüyüz” ifadelerini kullandı.

 BASEL'DEN DE ÇAĞRIYA DESTEK

Bakasetas'ın Trabzonspor'un resmi hesabından yaptığı çağrıya Basel de destek oldu. İsviçre ekibi; alıntıladığı mesaja, "Yaşanan felaketin derinden etkilediği Basel, yaklaşık bir hafta önce büyük bir depremle sarsılan bir ülkeye seyahat edecek. Böyle anlarda futbolun hiçbir önemi kalmıyor. Trabzonspor'a bu harika kampanya için teşekkür ediyor ve olabildiğince çok sayıda taraftarın bilet almasını umuyoruz. Bu, oyuna saha dışında da anlam katacaktır. Temennilerimiz depremzedelerle" ifadeleriyle destek oldu.

Haberin Devamı

 Daha sonra bir mesaj daha paylaşan Basel, "Yarın çok üzgün bir şekilde Trabzon'a gidiyoruz. Herkes stadyuma, bu maçı anlamlandıralım" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ