MENÜ

Basel maçı öncesi Trabzonspor'da son durum

Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play Off turunda Basel ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanda dinamik ısınmanın ardından 5'e 2 gerçekleştirildi.

Basel maçı öncesi Trabzonspor'da son durum

Trabzonspor'un rakibi Basel yarın kente geliyor. Yarın özel uçakla gelecek olan İsviçre ekibinde teknik direktör Heiko Vogel ve bir futbolcu Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde saat 18.15'te basın açıklaması yapacak. Misafir takım karşılaşma öncesi son idmanını da saat 19.00'da ilk 15 dakikası basına açık olacak şekilde gerçekleştirecek.

Haberin Devamı

Basel maçı öncesi Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı ve Manolis Siopis saat 14.00'te aŞenol Güneş Spor Kompleksi’nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak. Bordo-Mavililer maç öncesi son idmanını da ilk 15 dakikası basına açık olarak saat 17.00’de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde gerçekleştirecek.

Tribünler siyah olacak

Trabzonspor taraftar grupları, Basel maçında tüm tribünlere siyah giyip maça gelme çağrısında bulundu. Ayrıca maçın başlama düdüğüyle birlikte 04:17. dakikaya kadar müsabaka sessizce takip edilecek. Bordo-Mavili taraftarlar, İstanbul’un üç büyük kulübü dahil diğer takımların başkanlarını da mücadeleye davet etti.

Hatıra biletlere yoğun ilgi var

Maç günü gelirinin tamamı deprem bölgesine bağışlanacak olan Hatayspor maçıyla ilgili hatıra bilet organizasyonuna da ilgi büyük. Dün 13.00 itibarıyla satışa sunulan biletlere sadece Trabzonspor taraftarlarının değil ülkenin her bölümünden büyük ilgi var. 100 TL'den satışa sunulan biletlerle ilgili maç öncesinde toplanan rakamın duyurulması bekleniyor.

Haberin Devamı

Basel taktiği çalışıldı

Trabzonspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi Play Off turunda Basel ile oynayacağı maçın hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanda dinamik ısınmanın ardından 5'e 2 gerçekleştirildi. Dar alan oyun ile devam eden antrenman, çift kale maçın ardından sona erdi. Avcı'nın çift kalede özellikle müsabakanın taktik çalışması üzerinde durduğu ve sık sık oyuncularına uyarılarda bulunduğu öğrenildi. Son idmanda taktik detayların üzerinden geçecek olan Bordo-Mavililer, ardından maç saatini beklemeye geçecek.

YORUM YAZ