MENÜ

Başakşehir kenardan vuracak

Teknik direktör Emre Belözoğlu dünü tamamen Gent maçının taktik çalışmasına ayırdı. Genç hoca, rakibi kanat organizasyonlarıyla vurmayı hedeflerken, “Son derece kompakt bir takımla oynayacağız. Her fırsatı değerlendirmek zorundayız” dedi.

Başakşehir kenardan vuracak

Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu’nda Belçika ekibi KAA Gent ile yapacağı maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti. Kulüp tesislerinde teknik direktör Emre Belözoğlu yönetiminde dinamik ısınmayla başlayan idman, üç grup halinde 5’e 2 pas çalışması, rondo ve taktik çalışması ile devam etti.

Haberin Devamı

Orta şut çalışmasıyla antrenman sona erdi. Teknik direktör Emre Belözoğlu’nun özellikle kenar çalışmalarına ağırlık verdiği ve rakibi kanatlardan vurmayı hedeflediği belirtildi. Oyuncularıyla toplantı yapan Belözoğlu’nun, “Kompakt bir takım bizi bekliyor. avantajı ele alabilmek için çok küçük detaylar dahi önemli. Her aksiyona hazırız ve hedefimiz takımımız için en iyi sonucu almak” dedi.

Hakem Estonya’dan

Medipol Başakşehir’in, UEFA Avrupa Konferans Ligi Son 16 Turu ilk maçında deplasmanda Gent ile oynayacağı müsabakada Estonya Futbol Federasyonu’ndan Kristo Tohver düdük çalacak. Müsabakada VAR koltuğunda Alman hakem Sascha Stegemann, AVAR’da da Mike Pickel oturacak.

YORUM YAZ