MENÜ

Barcelona'nın genç yıldızı Pedri'den Galatasaray itirafı

Barcelona'nın 20 yaşındaki yıldız ismi Pedri, bir Youtube kanalına verdiği röportajda Galatasaray ile ilgili bir itirafta bulundu.

Barcelona'nın genç yıldızı Pedri'den Galatasaray itirafı

Barcelona'nın 20 yaşındaki İspanyol yıldızı Pedri, bir Youtube kanalına röportaj verdi. 20 yaşındaki oyuncu müthiş bir itirafta bulundu.

Haberin Devamı

2019 yılında 17.50 milyon Euro karşılığında Las Palmas'tan Barcelona'ya transfer olan yıldız oyuncu özellikle Xavi'nin göreve gelmesinin ardından takımın en önemli isimlerinden biri oldu.

Katalan deviyle tüm kulvarlarda 111 maça çıkan Pedri, 17 kez gol atmayı başarırken sekiz kez de asist yaptı.

GALATASARAY İTİRAFI

Pedri, katıldığı Youtube kanalında kendisine gelen, "Sizi en çok etkileyen üç stadyum saymanız gerekse bunlar hangileri olurdu? sorusuna şöyle yanıt verdi;

"Sanırım beni en çok şaşırtan şey Galatasaray Stadyumu'ndaki atmosfer oldu. Bu stadyumda daha önce hiç maç izlememiştim ve çılgıncaydı.

Barcelonanın genç yıldızı Pedriden Galatasaray itirafı

Diğer ikisi Camp Nou ve Santiago Bernabeu... Her iki stadyumda çok fazla insan ağırlayabiliyor ve çok etkileyici. Bu stadyumlarda oynamayı gerçekten seviyorum."

Haberin Devamı

Galatasaray ile Barcelona 2021/2022 sezonunda UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda karşı karşıya gelmişti. Camp Nou'da oynanan ilk maç 0-0 sona ermiş, İstanbul'daki maçı ise temsilcimiz 1-0 öne geçmesine rağmen 2-1 kaybederek turnuvaya veda etmişti.

Barcelonanın genç yıldızı Pedriden Galatasaray itirafı

YORUM YAZ