MENÜ

Balotelli'nin dolabından çıkan şey şok etti

Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'da forma giyen ve attığı gollerle ligde iz bırakan İtalyan yıldız ardından FC Sion'a transfer olmuştu. Manchester City'nin eski futbolcusu ve antrenörü Les 'Chappy' Chapman yaptığı açıklamalarda Balotelli hakkında konuştu ve şaşırtıcı bir detaya yer verdi.

Balotelli'nin dolabından çıkan şey şok etti

Futbolun yaramaz çocuğu Mario Balotelli attığı gollerle beraber saha dışında yaptığı hareketlerle de gündeme geliyor. Manchester'da geçirdiği süre boyunca birçok olayla ismi anılan Balotelli'den hala yeni olaylar gelmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ

2011/2012 yılında Manchester City'nin şampiyonluğunda kritik rolde olan Balotelli yaptığı bir harektle herkese yok artık dedirtmişti. İtalyan yıldız evininin açık banyo penceresinden havai fişek atarken bir anda banyosundaki havlu ve perdelerin alev almasıyla yangın çıktı. Aylık 7 bin 500 poundluk kirası olan evde maddi hasarlar meydana gelirken Balotelli geceyi otelde geçirmek zorunda kalmıştı.

LES 'CHAPPY' CHAPMAN: HİÇ SIKILMADIM

Ninety Three Twenty Podcast'te konuşan Chapman, Balotelli ile beraber geçirdiği dönemde hiç sıkılmadığını belirterek oyuncu ile beraber geçen anılarını anlattı.

Les Chapman: "Balotelli, Man City'deyken her antrenman öncesi benden 2 sigara isterdi ve onları arka arkaya içerdi. Orada bulunduğu süre boyunca benden 80 paket sigara ve 70 çakmak almıştır." diyerek futbolseverleri şaşırttı.

Haberin Devamı

BANA BİR DAHA FORMA BASTIRMADILAR

Manchester United deplasmanında attığı golün ardından "neden hep ben?" yazılı tişörtü formanın altından gösteren Balotelli tarihe geçmiş ve o an ikonik fotoğraflardan biri haline gelmişti.

Formayı bastırmak için Les Chapmen ile konuşan Balotelli birkaç öneriden sonra formasının altına "why always me?" Türkçe ile "neden hep ben?" yazdırmıştı. Maçın ardından başının belaya girdiğini söylenen Chapman "Bana bir daha forma bastırmadılar dedi."

DOLAPTAN ÇIKAN FİŞLER

Konuşmasına devam eden eski antrenörün son dedikleri oldukça dikkat çekti. Balotelli Manchester City'den ayrıldıktan sonra oyuncunun dolabına bakan Chapman bulduğu şeye inanamadı.

Dolabın içinden yaklaşık 30 tane park cezası ile o ay kulüp tarafından kesilen 100bin Sterlin'lik para cezası olduğunu gösteren maaş bordrosu ortaya çıktı.

Manchester City'deki günleri bitmesine rağmen hala gündeme gelen Mario Balotelli'nin gelecekte neler yapacağı merak konusu.

Egemen Çidar

YORUM YAZ