MENÜ

Balotelli'den olay açıklama! Türkiye daha iyi

İnter ve Manchester City ile adını dünyaya duyuran, ülkemizde de Adana Demirspor forması giymiş olan Mario Balotelli, İtalya basınına röportaj verdi. Yıldız golcü Türkiye'de oynanan futboldan övgüyle bahsetti.

Balotelli'den olay açıklama! Türkiye daha iyi

Ülkemizde bir sezon Adana Demirspor forması giydikten sonra İsviçre ekibi Sion'a transfer olan Mario Balotelli, Corriere dello Sport'a röprtaj verdi. Yıldız futbolcunun İtalya ve Türkiye'de oynanan futbolla ilgili söyledikleri dikkat çekti.

Haberin Devamı

İtalya'ya döneceğiyle ilgili soruya yanıt veren Balotelli, ' İtalya'ya geri dönmek mi, bilmiyorum. Futbol oynamak istiyorum. Şu anda Sion'da bazı problemlerim var ama bunlar çözülebilir.' ifadelerini kullandı.

SÜRPRİZ TRANSFER TEKLİFİ

 

ÇİN'DEN GELEN TEKLİFİ REDDETTİM

Avrupa'da oynadığı dönemlerde Çin'den gelen teklifi reddettiğini itiraf eden Balotelli, ' Zamanında Çin'den bir teklifi geri çevirdim. Bugün Araplar'ın verdiği rakamlardan çok daha yüksekti ama geri çevirdim. Çünkü, futbol oynamayı ve Marsilya'da kalmayı tercih ettim. Gelecekte ne yapacağımı bilmiyorum ama Suudi Arabistan'a gidenler, para için gidiyorlar. Eğer az para teklif edilseydi hiçbir oyuncu Suudi Arabistan'a gitmezdi.' açıklamasında bulundu.

Balotelliden olay açıklama Türkiye daha iyi

BALLON D'OR SAÇMALIK

Haberin Devamı

Dünyanın en iyi futbolcusuna verilen Ballon d'Or ödülü için golcü futbolcu, "Ben olsam Ballon d'Or'u Erling Haaland'a verirdim. Her şeyi kazandı, genç ve çok fazla gol attı ama Ballon d'Or artık bir saçmalık. Messi'yi ne kadar çok sevsem de ödül Haaland'ın hakkı." ifadelerini kullandı.

Balotelliden olay açıklama Türkiye daha iyi

SÜPER LİG DAHA İYİ

Türkiye'de oynanan futbol ile İtalya arasındaki farklılar üzerine sorulan bir soruya Balotelli, ' Geçen yıl birkaç Serie A maçı izledim ve dürüst olmak gerekirse izlerken Türkiye'deki maçlarla kafamda kıyaslama yaptım. Bugün Türk futbolunun seviyesi, İtalyan futbolunun seviyesinden daha yüksek. Serie A kötü bir lig değil ama diğer liglerin seviyesi yükseliyor' diyerek Süper Lig'in daha iyi br lig düşüncesinde olduğunu söyledi.

Balotelliden olay açıklama Türkiye daha iyi

Balotelli'nin röportajından bazı satırbaşları şöyle;

RAİOLA'NIN KENDİ TAKTİKLERİ VARDI

Nice ile görüşürken başkanla oturuyorduk. Raiola, başkana 'Onu almayın, soyunma odanızı mahveder. Takımınızı ikiye böler. Gol bile atamıyor.' Ona baktım ve 'Beni rahat bırak' dedi. Mino Raiola, böyle başlayan bir görüşmenin sonunda bana daha çok para kazandırmayı başardı. Kendi taktikleri vardı. Deliceydi. utbol dünyası bence Mino Raiola'yı özlüyor. İlişkimiz çok iyiydi. Onun gibi bir menajer bir daha asla olamaz.

Balotelliden olay açıklama Türkiye daha iyi

İTALYA MİLLİ TAKIMI'NDA OYNAMAK İSTERDİM

Mancini gidince ben tekrar İtalya Milli Takımı'na çağrılır mıyım, bilmiyorum. Ancak, oynamak isterdim. Teklif gelse kabul eder miyim, onu da bilmiyorum. Sinisa Mihajlovic ile çok güzel bir ilişkim vardı. Benim ağabeyimdi. Sert karakterliydi ama Milan'daki günlerimde aramız çok iyiydi.

Haberin Devamı

Balotelliden olay açıklama Türkiye daha iyi

Balotelliden olay açıklama Türkiye daha iyi

YORUM YAZ