MENÜ

Avrupa'nın devleri onun için sıraya girdi... Osimhen!

Serie A'daki 33 yıllık şampiyonluk hasretine nokta koymak isteyen Napoli'nin yıldızı Victor Osimhen'i, Manchester United, Manchester City, Chelsea ve PSG istiyor. Nijeryalı forvetiçin en az 100milyon Euro bonservis bedeli konuşuluyor.

Avrupa'nın devleri onun için sıraya girdi... Osimhen!

İtalya Ligi Serie A'da Napoli, sezon başından beri performansıyla adeta zirve yarışında rakiplerini sahadan sildi. Tarihinde 1986-87 ve 1989-90'da Serie A şampiyonlukları yaşayan Napoli, şu an 26. hafta itibarıyla 68 puanla en yakın rakibi ikinci Inter'ın 18 puan önünde lider durumda yer alıyor. Kadrosunda Fenerbahçe'den transfer ettiği Kim-Min Jae'yi de bulunduran Mavi-Beyazlılar'ın bu başarısındaki en büyük pay sahiplerinden biri, elbette golcüsü Victor Osimhen. Yıldız forvet, ligde 22 maçta 19 gol atarken, 4 Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında da 2 kez ağları havalandırdı.

Haberin Devamı

Hayali Premier Lig...

24 yaşındaki oyuncunun bu performansı, Avrupa'nın devlerinin de büyük ilgisini çekti. İtalyan ekibiyle sözleşmesi 2024 yılında sona erecek Osimhen'i, İngiltere'den Manchester United, Manchester City ve Chelsea, Fransa'dan da PSG'nin istediği konuşuluyor. Daha önce yaptığı açıklamada, Premier Lig'de oynamayı hayal ettiğini açıklayan Nijeryalı futbolcu için konuşulan bonservis bedelinin ise en az 100 milyon Euro olduğu öğrenildi. Osimhen'in, bu sezon kulübüyle ligde şampiyonluk yaşayıp, başka bir takıma transfer olacağına kesin gözüyle bakılıyor.

Avrupanın devleri onun için sıraya girdi... Osimhen

Kvaratshelia'nın hayali Real Madrid

Bu sezon başında Dinamo Batumi'den yaklaşık 10 milyon Euro bonservis bedeliyle Napoli'ye transfer olan Khvicha Kvaratshkelia, beklentilerin çok üzerindeki performansıyla kısa sürede herkesi kendisine hayran bırakmıştı. 22 yaşındaki kanat oyuncusu, bu sezon 28 karşılaşmada 16 gol attı ve11 asist yaptı. Birçok kulübün hedefinde olan Gürcü oyuncunun hayalinin ise İspanyol devi Real Madrid'de oynamak olduğu öğrenildi.

YORUM YAZ