MENÜ

Avrupa'da Türklerin kapışması! Arda Güler, Enes, Ünal, Hakan Çalhanoğlu ve Kenan Yıldız...

Avrupa'da oynanacak iki kritik maçta A Millî Takım'ın dört yıldızı karşı karşıya gelecek. Bu akşam ve pazar akşamı oynanacak iki mücadele nefesleri kesecek. İşte detaylar...

Avrupa'da Türklerin kapışması! Arda Güler, Enes, Ünal, Hakan Çalhanoğlu ve Kenan Yıldız...

Avrupa futbolunda bu hafta Türklerin kapışması merakla bekleniyor... A Millî Takım'ın yıldızları, birbirlerine rakip olmaya hazırlanıyorlar. İspanya La Liga'da Arda Güler ile Enes Ünal, İtalya Serie A'da ise Hakan Çalhanoğlu ve Kenan Yıldız, karşı karşıya geliyorlar. İki ayrı maçta dört Türk oyuncunun buluşması nefesleri kesecek.

Haberin Devamı

REAL MADRID LİDERLİK İÇİN SAHADA

La Liga'da lider Girona'nın 1 puan gerisinde bulunan Real Madrid, eksik maçını bu gece tamamlayacak. Carlo Ancelotti'nin öğrencileri, saat 23.00'te Getafe ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Getafe'de uzun süreli sakatlıktan dönen ve formasını geri alan Enes Ünal'ın, bu akşamki karşılaşmaya ilk 11'de çıkması bekleniyor. Arda Güler ise büyük bir ihtimalle maça yedek başlayacak.

Avrupada Türklerin kapışması Arda Güler, Enes, Ünal, Hakan Çalhanoğlu ve Kenan Yıldız...

İTALYA'DA BÜYÜK DERBİ

İtalya Serie A'da ise pazar gecesi büyük bir heyecan yaşanacak. Çizme'de 'İtalya Derbisi' olarak anılan büyük maçta Inter, Juventus'u konuk edecek. Hakan Çalhanoğlu ile Kenan Yıldız'ın karşı karşıya geleceği mücadele saat 22.45'te başlayacak. İtalya'nın en büyük maçı öncesinde Inter, bir maç eksikle Serie A'da 54 puanla lider durumda. Juventus ise 53 puanla 2. sırada bulunuyor. 

Haberin Devamı

NEREDEN NEREYE...

TERİM'DEN KENAN YILDIZ YORUMU

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, İtalya Derbisi öncesinde La Gazzetta dello Sport'a konuştu. Kenan Yıldız'ın büyük çıkışını değerlendiren tecrübeli hoca, "Açıkçası şaşkınım. Şaşırmaktan öte mutluyum. Türkiye'deki herkes de öyle. Bir yıldızın doğması umuluyor, Kenan şimdiden A Millî Takım'da gol attı. Büyük yetenek. Bu bu gidişle gelecek, onun olacak" dedi.

Avrupada Türklerin kapışması Arda Güler, Enes, Ünal, Hakan Çalhanoğlu ve Kenan Yıldız...

GREALISH'E BENZİYOR

Kenan'ın oyun stilini de yorumlayan Terim, "Çok iyi bir tekniğe sahip. Topla çok iyi ve driplingde rakiplerine karşı her zaman tehlikeli oluyor. Kenan zaten iyi bir fiziksel yapıya sahip ve hızlı. Çocuk gibi görünmüyor. Ancak henüz 18 yaşında ve bu nedenle her açıdan gelişmek için çok çalışması gerekecek. Juventus'ta olması bir avantaj. Juventus sadece bir takım değil, aynı zamanda bir okul. Allegri de dünya çapında bir antrenör. Kenan Yıldız'a benzeyen bir oyuncu söylemem gerekirse Jack Grealish derim" ifadelerini kullandı.

ÇALHANOĞLU'NA DA ÖVGÜ

Hakan Çalhanoğlu'nun son dönemdeki performansını da değerlendiren Terim, "Şöyle söyleyebilirim. Zeki, takımı yönetiyor, asist yapıyor ve gol atıyor. Hakan, Avrupa'nın en iyi orta sahalarından biri. Her geçen gün daha da iyiye gidiyor" sözlerini sarf etti.

YORUM YAZ