MENÜ

Avrupa futbolunun üç devi Harry Kane'in peşinde

Tottenham'ın ve İngiltere Milli Takımı'nın en önemli isimlerinden Harry Kane hakkında birçok iddia çıkıyor. Yıllardır Londra ekibinde forma giyen yıldız santrafor her sezon yüksek skor katkısıyla takımını sırtlayan isim. Her daim Avrupa'da dev takımların gündeminde olan Kane'in peşinde gelecek transfer sezonu için üç dev bulunuyor.

Avrupa futbolunun üç devi Harry Kane'in peşinde

Yüksek performans gösterip her sezon gol krallığı yarışlarında üst sıralarda olmasına rağmen henüz daha kariyerinde büyük bir kupası bulunmayan Harry Kane artık Tottenham'dan ayrılmayı düşünüyor.

Haberin Devamı

SÖZLEŞMESİ BİTECEK

Gelecek sezon Tottenham ile sözleşmesi bitecek olan Harry Kane'in takımdan ayrılma ihtimali her geçen gün güçleniyor. Gerek Tottenham'ın kupa kazanmadaki başarısızlığı gerek Kane ile ilgilenen büyük kulüplerin olması transfer ihtimalini güçlendiriyor.

BAYERN MÜNİH PEŞİNDE

Sezon başında Lewandowski'nin Barcelona'ya transfer olmasının ardından forvet hattında sorun yaşayan Alman devi santrafor bölgesi için birçok isimle ilgileniyordu. İlk aday Victor Osimhen olurken Napoli'nin yüksek bonservis beklentisinden dolayı gözler Harry Kane'e döndü.

Avrupa futbolunun üç devi Harry Kanein peşinde

MANCHESTER UNITED YAKIN TAKİBE DEVAM

Uzun zamandır Harry Kane'in durumunu takip eden Manchester United oyuncunun durumuyla yakından ilgileniyor. Gelecek sezon adına iddialı olmak isteyen kırmızı şeytanlar Harry Kane'i kadrosuna katıp hücumda daha güçlü bir takım haline gelmek istiyor. Erling Haaland alınmadan önce oyuncuyla Manchester City de ilgileniyordu.

Haberin Devamı

SON ADAY PSG

Son olarak Le10Sport tarafından yapılan habere göre PSG Harry Kane ile sözleşme imzalamak için yarışa dahil olacak. Sezon sonunda Messi'nin ayrılması beklenen ve Neymar'ın da ayrılma ihtimalinin bulunduğu Paris ekibinde Nasser Al-Khelaifi hücum hattını Harry Kane ile güçlü tutmak istiyor.

Avrupa futbolunun üç devi Harry Kanein peşinde

İlk aday Bayern Münih'de olduğu gibi Osimhen olan PSG'de yüksek bonservis bedelinden dolayı ibre Harry Kane'e döndü.

Bu sezon Harry Kane 46 maçta 28 gol atıp 5 asist yaptı.

YORUM YAZ