MENÜ

Avrupa 'Can' derdinde! Almanya ve İngiltere'den dev takımlar peşinde

Bundesliga2’de fırtına gibi esen Can Yılmaz Uzun, transferin gözde isimleri arasında yer alıyor. 18 yaşındaki yıldıza, Almanya’dan ve İngiltere’den dev takımların talip olduğu öğrenildi. İşte detaylar...

Kariyerini Bundesliga2’deki Nürnberg takımında sürdüren Can Yılmaz Uzun, harika performansına devam ederken, devlerin de dikkatini iyice çekmeyi başardı. Son olarak Nürnberg’in, sahasında Hansa Rostock’u 3-0 yendiği mücadelede iki gol birden atan Can Yılmaz, haftanın en iyi 11’ine seçildi. 

Haberin Devamı

18 yaşındaki futbolcu, bu sezon 18 karşılaşmada 11 kez ağları sarstı ve 2 asist yaptı. Bundesliga2’nin en iyi oyuncuları arasında gösterilen Milli futbolcumuza, hem Almanya’da Bundesliga1’den hem de İngiltere Premier Ligi’nden ciddi teklifler geldiği belirtildi. Detaylara göz atalım... 

10 milyon Euro’nun üzerinde...

An itibarıyla Almanya’da Nuri Şahin’in yardımcı hocalığını yaptığı Borussia Dortmund ile Frankfurt, Premier Lig’den Newcastle United ve Brighton’ın, genç yıldız için harekete geçtikleri öğrenildi. Konuşulan bonservis bedelinin 10 milyon Euro’nun üzerinde olduğu bildirildi.

Avrupa Can derdinde Almanya ve İngiltereden dev takımlar peşinde

Haftanın 11'inde.. 

Orta sahada ve forvet pozisyonlarında görev yapabilen Can’ın, kulübüyle sözleşmesi 2027’de sona eriyor. Türkiye’nin formasını son olarak U18 seviyesinde giyen Can’ın, ara transfer döneminde olmasa bile, sezon sonunda mutlaka başka bir kulübe transfer olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Son olarak Hansa Rostock maçında 2 kez ağları havalandıran Can, geçtiğimiz hafta Bundesliga2’de haftanın en iyi 11’ine seçildi.

Haberin Devamı

ÇAĞRI DAVRAN / FANATİK ÖZEL

Avrupa Can derdinde Almanya ve İngiltereden dev takımlar peşinde

YORUM YAZ