MENÜ

Atilla Karaoğlan'ın yönettiği maçta grubun kaderini VAR belirledi

UEFA Avrupa Ligi F Grubu son hafta maçında Fransa temsilcisi Rennes ile İspanya ekibi Villarreal karşı karşıya geldi. Roazhon Park'ta oynanan ve büyük bir mücadeleye sahne olan müsabakayı hakem Atilla Karaoğlan yönetti. Grubun kaderini ise hakem kararı belirledi. İşte detaylar...

Atilla Karaoğlan'ın yönettiği maçta grubun kaderini VAR belirledi

Son dakikaları heyecan fırtınasına sahne olan maçta kazanan taraf, 3-2'lik skorla Villarreal oldu. İspanyol temsilcisi, puanını 13'e yükselterek liderlik koltuğuna oturdu ve direkt olarak son 16 turuna katılım hakkı kazandı. Rennes ise 12 puanla 2. sırada yer aldı ve play-off turuna kaldı.

Haberin Devamı

Rennes, karşılaşmanın 90+11. dakikasında tehlikeli bir noktadan frikik kazandı. Kullanılan serbest vuruş direkten geri döndü. Pozisyonun devamında Rennes, Assignon ile golü buldu ve skoru 3-3'e getirdi.

RENNES'İN SEVİNCİNİ VAR YARIM BIRAKTI

Golün ardından büyük bir sevinç yaşayan Rennes takımının mutluluğu, VAR kontrolü sonrasında yarım kaldı. Gerçekleştirilen incelemenin ardından gol İptal edildi. İptal nedeni ise uzun süre anlaşılamadı.

Atilla Karaoğlanın yönettiği maçta grubun kaderini VAR belirledi

GOLÜN İPTAL SEBEBİ SONRADAN ORTAYA ÇIKTI

Rennes'in sayısının geçersiz sayılmasının nedeni ise sonradan ortaya çıktı. Serbest vuruşu kullanan Enzo Le Fee'nin şutunun direkten döndükten sonra herhangi bir futbolcuya temas etmemesi ve direkt olarak kendisine gelmesi nedeniyle pozisyon ofsayt olarak değerlendirildi.

Haberin Devamı

'DORTMUND'UN HİKAYESİ...'

GRUBUN KADERİ BELİRLENDİ

İlk anda golü veren Atilla Karaoğlan ile yardımcıları, VAR hakemi Massimiliano Irrati'nin uyarısının ardından kararı iptal etti ve bu durum sonrasında grubun kaderi belirlendi.

F Grubu'nu lider bitirmek için 1 puana ihtiyacı olan Rennes, golün geçersiz sayılmasıyla birlikte sahadan 3-2'lik mağlubiyetle ayrıldı ve 2. sırada yer alarak play-off'a kaldı.

Atilla Karaoğlanın yönettiği maçta grubun kaderini VAR belirledi

Rennes'te milli futbolcumuz Bertuğ Yıldırım, karşılaşmaya ilk 11'de başladı. 69 dakika sahada kalan Yıldırım, 69. dakikada yerini Amine Gouri'ye bıraktı.

Atilla Karaoğlanın yönettiği maçta grubun kaderini VAR belirledi

YORUM YAZ