MENÜ

Aşkın Saati 19.03 filminin galası Vodafone Park’ta yapıldı

Serkan Keskin, Şinası Yurtsever, Erkan Can, Hayko Cepkin, Bülent Çolak, Ayhan Taş ve Özgür Ozan’ın rol aldıkları Aşkın Saati 19.03 filminin galası Vodafone Park’ta gerçekleştirildi.

Aşkın Saati 19.03 filminin galası Vodafone Park’ta yapıldı

Yönetmenliğini Hasan Gümet’in üstlendiği, senaryosunu Özgür Özgülgün’ün kaleme aldığı; Serkan Keskin, Şinası Yurtsever, Erkan Can, Hayko Cepkin, Bülent Çolak, Ayhan Taş ve Özgür Ozan’ın rol aldıkları Aşkın Saati 19.03 filminin galası Vodafone Park’ta gerçekleştirildi.

Haberin Devamı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ile eşi Berna Çebi’nin katılımlarıyla gerçekleştirilen galaya; İkinci Başkan Engin Baltacı, Asbaşkanlar Emre Kocadağ ile Serhan Çetinsaya, Dernekler ve Sosyal Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Bayrak, Mal ve Hizmet Satın Alma ve Dijital Projelerin Geliştirilmesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kemal Barış Dillioğlu, Futbol Altyapı, Kadın Futbol ve Espor’dan Sorumlu Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Fırat Fidan ile filmin oyuncuları ve davetliler katıldılar.

Ahmet Nur Çebi, 5 Mayıs Cuma günü vizyona girecek olan Aşkın Saati 19.03 filmini izledikten sonra bir araya geldiği filmin oyuncularıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Aşkın Saati 19.03 filminin galası Vodafone Park’ta yapıldı

YORUM YAZ