MENÜ

Arteta'nın yeni prensi Ferdi Kadıoğlu! Servet ödeyecekler...

İngiltere Premier Lig devi Arsenal'den Ferdi Kadıoğlu için yeni bir hamle geldi. Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusunun peşinde Manchester United, Tottenham ve Napoli de bulunuyor. Sarı-lacivertli kulüp, Ferdi'nin bonservis ücretini de belirlemiş durumda. İşte detaylar...

Arteta'nın yeni prensi Ferdi Kadıoğlu! Servet ödeyecekler...

Fenerbahçe'nin 2018 yılında 1.4 milyon euro bonservis ücretiyle NEC Nijmegen'den kadrosuna kattığı Ferdi Kadıoğlu, sarı-lacivertli takımda 6 yılda sergilediği performans ile büyük bir çıkış yakaladı. Önce düzenli olarak ilk 11'de oynamaya başlayan Türk asıllı Hollandalı kanat oyuncusu, dinamizmi ve yeteneği ile futbolseverleri kendisine hayran bırakmayı başardı.

Haberin Devamı

İŞTE SÖZLEŞMENİN DETAYLARI

AVRUPA DEVLERİ PEŞİNDE

Ferdi Kadıoğlu, sergilediği performansla bu sezon pek çok takımın transfer listesine girdi. Yıldız futbolcu ile ilgili yaşanan son gelişmeler de oldukça çarpıcı. Fenerbahçe'deki performansını her geçen gün yukarıya taşıyan ve Avrupa devlerini peşine takan Ferdi Kadıoğlu için ilk adım İngiliz devi Arsenal'den geldi.

Artetanın yeni prensi Ferdi Kadıoğlu Servet ödeyecekler...

GASPAR CANLI İZLEDİ

Premier Lig devi Arsenal'in Brezilyalı sportif direktörü Edu Gaspar, 24 yaşındaki oyuncuyu Hatayspor maçında canlı gözle takip etti. 45 yaşındaki spor adamı, Ferdi Kadıoğlu için olumlu rapor tuttu. Gaspar, yıldız oyuncuyu sezon sonuna kadar da gözlem altına alacak.

SÜPER LİG'İN EN İYİSİ

30 MİLYON EURO

Arsenal'in yanı sıra Ferdi'yi İngiliz devleri Manchester United ve Tottenham ile birlikte İtalya Serie A'nın son şampiyonu Napoli de yakından takip ediyor. Bu üç kulübün de sezon sonuna kadar 24 yaşındaki oyuncuyu mercek altına alacağı belirtildi. Ferdi'nin babası, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılacaklarını söylemişti. Fenerbahçe'nin Ferdi için 30 milyon euro bonservis beklentisi var.

YORUM YAZ