MENÜ

Arsenal tura çok yaklaştı ama..: 3-0

Arsenal, San Siro'da 4-0 yenildiği Milan karşısında rövanşta 43 dakikada 3 gol buldu. İkinci yarıda Abbiati'yi bir daha geçemeyince İngiliz ekibi, çok yaklaştığı tarihi başarıyı gerçekleştiremedi.

Arsenal tura çok yaklaştı ama..: 3-0

ARSENAL: 3 MILAN: 0

Haberin Devamı



Arsenal-Milan maçı bitti ancak yankıları devam ediyor, tüm dünya ev sahibinin 3-0 kazandığı maçı konuşuyor. San Siro’daki ilk karşılaşmayı 4-0 kaybeden İngiliz ekibine rövanşta şans tanıyanların sayısı çok azdı. Ayrıca Devler Ligi’nde 1992 yılından bu yana ilk maçta 4 farklı mağlup olan hiçbir takım rövanşta bu skorun altından kalkamamıştı. Ve Arsene Wenger’in öğrencileri, İtalyan rakibi karşısında fırtına gibi başladı. Koscielny, Rosicky, Van Persie ile 43 dakika içinde üç gol bulan Arsenal çeyrek finale çok yaklaştı. Ancak İngiliz temsilcisi, kalan bölümde Milan kalecisi Abbiati’yi bir türlü geçemeyince mucize gerçekleşmedi.

Wenger’den hakeme küfür
Teknik direktör Wenger, futbolcularıyla gurur duyduğunu belirtip, “Fantastik bir ruhla mücadele ettiler. Bütün takımı kutluyorum. Hayal kırıklığı yaşadık ama takımım tekrar kazanma alışkanlığını edindi. İtalya’da yaptığımız hataların faturasını ödedik” dedi. Bu arada 90 dakikanın ardından hakem Damir Skomina, kendisine küfür eden Fransız çalıştırıcıyı UEFA’ya rapor ettiği bildirildi.

YORUM YAZ