MENÜ

Arda Turan'a mahkemeden büyük şok! Hapis ve para cezası...

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'a mahkemeden büyük şok... 37 yaşındaki hocanın para ve hapis cezasına çarptırılmasına karar verilirken detaylar belli oldu.

Arda Turan'a mahkemeden büyük şok! Hapis ve para cezası...

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor'un hocası Arda Turan, 2015 ve 2016 yıllarında vergi kaçırma suçuyla ile ilgili İspanya'da davaya katılırken büyük bir şoka uğradı. Turan'ın cezası açıklandı. 

Haberin Devamı

Hapis cezasına çarptırıldı!

Arda Turan, Barcelona'daki 13 numaralı ceza mahkemesinde kendisine yöneltilenleri kabul etti ve taraflar anlaşmaya vardı. Ardından sulh yargıcı onu Kamu Hazinesine karşı işlenen iki vergi suçundan her biri için 'kendi adına' altı ay hapis cezasına çarptırılmasına karar verildi.

Arda Turana mahkemeden büyük şok Hapis ve para cezası...

Detaylar belli oldu!

Hakim, Arda Turan suçunu kabul ettiği için 2015 mali yılı için 303 bin euro, diğeri 2016 mali yılı için 330 bin euro olmak üzere toplamda 633 bin euro ödeme cezası verildi. Vergi kaçırdığını kabul eden Arda Turan, hapis cezasının 2 yıldan az olması sebebiyle sadece 633 Bin Euro para cezasını ödeyecek.

Arda Turana mahkemeden büyük şok Hapis ve para cezası...

975 bin euro...

Kamu bakanlığı, futbolcunun yaklaşık 975 bin euro avroluk kişisel gelir vergisini ödemediğini ifade etti. 2015'te 466 bin euro ve 2016'da neredeyse 508 bin euroluk bir vergi kaçırmanın söz konusu olduğu belirtildi.

YORUM YAZ