MENÜ

Arda Güler'den Barcelona itirafı! Pişmanlık açıklaması

Real Madrid'de beklediği kadar süre bulamayan ve Carlo Ancelotti ile birden fazla özel görüşme yapan Arda Güler'in, Barcelona'ya gitmediği için pişman olduğu iddia edilmişti. Millî futbolcunun bu iddialara yanıt verdiği bildirildi. İşte detaylar...

Arda Güler'den Barcelona itirafı! Pişmanlık açıklaması

Yaz transfer döneminde büyük bir heyecanla Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, şu ana kadar talep ettiği oyun süresini alabilmiş değil. Kral Kupası'nda Arandina ve Atletico Madrid, ligde ise Las Palmas maçında oyuna sonradan dahil olan A Millî Takım'ın yıldızı, sadece 76 dakika sahada kalabildi. Bu durum, Arda'yı bir hayli huzursuz etti.

Haberin Devamı

Arda Gülerden Barcelona itirafı Pişmanlık açıklaması

YİNE ANCELOTTI İLE GÖRÜŞTÜ

İspanyol basınında Realmadrid Exclusivo'da yer alan habere göre Arda Güler, La Liga'da Atletico Madrid ile oynanan son maçta da süre alamayınca oldukça üzüldü ve Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti ile daha önce olduğu gibi bir kez daha görüştü. Yıldız futbolcunun İtalyan teknik direktöre, "Sizin için gerekli olup olmadığımı bilmem gerekiyor" dediği iddia edildi. Ancelotti'nin ise Arda'dan sabır istediği kaydedildi.

BARCELONA İDDİALARI

Genç yıldızın istediği kadar süre alamamasının ardından İspanyol basınında, "Arda, Barcelona'ya gitmediği için pişman" haberleri çıkmıştı. Millî futbolcu ise bu iddialara yanıt verdi. Defensa Central'de yer alan habere göre Arda, Barcelona'ya transfer olamadığı için pişmanlık duymuyor. Söz konusu haberde, "Oyuncu hem kendine hem de takım arkadaşlarına güveniyor. Real Madrid'de başarılı olacak potansiyele sahip olduğuna inanıyor ama fiziksel olarak gelişmesi gerektiğinin de farkında." ifadelerine yer verildi. Arda'nın konuyla ilgili, " "Bunu söyleyenler beni hiç tanımıyor, dünyanın en iyi kulübünde olduğum için çok mutluyum. Benim zamanım yakında gelecek" dediği iddia edildi.

Haberin Devamı

Arda Gülerden Barcelona itirafı Pişmanlık açıklaması

GÖZLER GIRONA MAÇINDA

Real Madrid, La Liga'nın 24. hafta mücadelesinde 10 Şubat Cumartesi günü Girona ile karşı karşıya gelecek. Santiago Bernabeu'da oynanacak karşılaşma saat 20.30'da başlayacak. Madrid bu maç öncesinde ligde 58 puanla lider durumda. Girona ise 56 puanla ikinci sırada yer alıyor. Arda Güler, eğer bu mücadelede süre alırsa Santiago Bernabeu'da ilk kez maça çıkmış olacak.

YORUM YAZ