MENÜ

Arda Güler için tarih verildi! Sahalara geri dönüyor

Yaz transfer sezonunda Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, yeni takımında art arda talihsiz sakatlıklar yaşadı. Milli futbolcunun son durumu ortaya çıkarken, sahalara dönüş tarihini dünyaca ünlü gazeteci açıkladı.

Arda Güler için tarih verildi! Sahalara geri dönüyor

Fenerbahçe'de gösterdiği performansla Avrupa devlerini peşine takan Arda Güler, yaz transfer döneminde Real Madrid'e transfer oldu. Yeni takımında talihsiz sakatlıklar ile boğuşan genç yıldız henüz resmi maça çıkamadı. Dünyaca ünlü gazeteci Fabrizio Romano, Arda Güler'in son durumu hakkında bilgiler verdi ve öte yandan sahalara dönüş tarihini açıkladı.

Haberin Devamı

SAKATLANDI VE AMELİYAT OLDU

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olarak tüm dikkatleri üzerine çeken Arda Güler, eflatun-beyazlıların ABD kampında menisküs sakatlığı geçirdi ve kampı yarıda bırakarak İspanya'ya döndü. Real Madrid sağlık ekibi Arda Güler'in ameliyat olmasına karar verdi. Real Madrid, Ağustos ayında genç yıldızın ameliyat olduğunu açıklamıştı. Kulüpten yapılan açıklamada, Arda’nın sağ dizinden artroskopik operasyon geçirdiği ve 18 yaşındaki futbolcunun iyileşme programına yakında başlayacağı belirtilmişti.

Arda Güler için tarih verildi Sahalara geri dönüyor

 SAHALARA GERİ DÖNDÜ AMA..

Sağ dizinden ameliyat olan Arda Güler 1 ayı aşan rehabilitasyon sürecini atlattı ve Real Madrid ile antrenmanlara geri döndü. Genç yıldız Real Madrid tesislerinde ilk kez takım arkadaşlarıyla antrenmanlara başladı. Carlo Ancelotti, 26 Eylül Salı günü Las Palmas maçı öncesi basın toplantısı düzenledi ve Arda Güler'in maç kadrosunda olabileceği yönünde açıklamalarda bulundu. Ancelotti'nin Arda Güler hakkında yaptığı açıklamada dakikalar sonra Real Madrid, milli yıldızın sol arka adalesinden sakatlandığını duyurdu. Dizinden yaşadığı sakatlığı atlatarak antrenmanlara başlayan Arda Güler sol arka adalesinden sakatlanarak Las Palmas maçı öncesi büyük bir şanssızlık yaşadı. İspanyol basını Arda Güler'in yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağını iddia etti.

Haberin Devamı

İDDİALAR GÜNDEME GELDİ

Real Madrid'de üst üste yaşadığı iki sakatlığın ardından İspanyol basını Arda Güler'in devre arasında düzenli forma şansı bulabileceği bir takıma kiralanabileceğini iddia etmişti. İspanyol basınından çıkan habere göre; Real Madrid, Arda Güler'i devre arası transfer döneminde bir başka La Liga ekibine kiralık göndermeyi planladığı yazıldı. Arda Güler cephesinin bu gelişmeden bir hayli rahatsız olduğu ve kendisine verilen sözün tutulmaması durumunda sorun çıkartabileceği aktarıldı.

Arda Güler için tarih verildi Sahalara geri dönüyor

'YÜZDE 100 GÜVENİYOR'

Ünlü gazeteci Fabrizio Romano, Arda Güler'in son durumu hakkında bilgiler verdi. Başka takıma kiralık gönderileceğine yönelik iddialara karşın Real Madrid'in Arda Güler'in yeteneklerine sonuna kadar güvendiği belirten Romano şu şekilde konuştu:

Haberin Devamı

"Real Madrid, Arda Güler'in yeteneklerine yüzde 100 güveniyor ve onun takıma katacağı çok şey olduğuna inanıyor. Sakatlıkları onun kulüpteki imajını değiştirmedi."

TARİH VEREREK AÇIKLADI

Milli yıldızın sahalara döneceği tarihi de belirten Romano, Real Madrid'in acele etmeyeceğini ve Arda Güler'in milli aradan sonra sahalara dönebileceğini belirtti.

Arda Güler için tarih verildi Sahalara geri dönüyor

Arda Güler için tarih verildi Sahalara geri dönüyor

YORUM YAZ