MENÜ

Analiz I Plymouth - Cheltenham

İngiltere 1. Lig'inde sezonun 39. hafta karşılaşmasında Plymouth sahasında Cheltenham ile karşılaşacak. Plymouth sahasında kazanarak Play-Off iddialarını sürdürmek istiyor.

Analiz I Plymouth - Cheltenham

İngiltere 1. Lig mücadelesinde 71 puan 25 averaj ile 4. sırada yer alan Plymouth Argyle, 50 puan -6 averaj ile 12. sırada yer alan Cheltenham Town ile karşı karşıya geliyor.

Haberin Devamı

Kendi sahasında oynadığı son 9 maçın tamamında gol atma başarısı gösteren Plymouth 5 maçta topladığı 15 puan ile play-off için ne kadar iddialı olduğunu kanıtladı. 5 maçlık süreçte kalesinde gole izin vermeyen ev sahibi ekip ligde 14 golle kendi sahasında en az gol yiyen takım konumunda.

Cheltenham son haftalarda aldığı puanlarda toparlanma süreci yaşıyor. Morecambe deplasmanında 3 puanı 3 golle alan misafir takım, evinde ağırladığı Wimledon’a karşıda 3-1 galip gelmeyi başardı. Ligin sonuna doğru yaklaşırken herhangi bir iddiası kalmayan Cheltenham için sezonun en rahat maçı diyebiliriz. Takımın baskı altında olmayışı savunmayı da ikinci plana atıyor. Bu oyun anlayışı ile deplasmanda oynadığı son 9 maçta kalesini gole kapatamadı.

Haberin Devamı

Plymouth'un play-off iddiasını sürdürmesi için mücadeleye hızlı başlaması muhtemel. Ligde iddiası olmayan rakibi karşısında 3 puana yakın taraf.

YORUM YAZ