MENÜ

Altay Bayındır'ın hayalleri yıkıldı! Acı gerçek...

Manchester United'da henüz İngiltere Premier Lig maçına çıkamayan Altay Bayındır, son dönemde umutlarını iyice yitirdi. Bu umutsuzluğun elbette sebepleri var. İşte detaylar...

Altay Bayındır'ın hayalleri yıkıldı! Acı gerçek...

Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Manchester United'a büyük beklentilerle transfer olan Altay Bayındır, şu ana kadar İngiltere Premier Lig'de umduğunu bulamadı. A Millî Takım'ın kalecisi, Manchester United Menajeri Erik ten Hag'ın güvenini kazanmakta bir hayli zorlandı. 25 yaşındaki file bekçisinin son maçların ardından umudu iyice azaldı.

Haberin Devamı

Altay Bayındırın hayalleri yıkıldı Acı gerçek...

UNITED ŞAHA KALKTI

Bu sezon şampiyonluk yarışından bir hayli uzak kalan Manchester United, son dönemde büyük bir çıkış yakaladı. Kırmızı Şeytanlar, ligde son beş maçta dört galibiyet alırken bir beraberlik elde etti ve hiç kaybetmedi. Son olarak 25. hafta mücadelesinde pazar akşamı Luton Town deplasmanına çıkan Erik ten Hag'ın öğrencileri, rakibini Rasmus Höjlund'un iki golüyle 2-1 mağlup etmeyi başardı. Luton Town'ın tek golü ise Morris'ten geldi.

ALTAY'IN KALEYİ YENİDEN ALMASI ÇOK ZOR

Fenerbahçe'nin eski kalecisi Altay, Onana'nın Afrika Uluslar Kupası'na katıldığı dönemde kaleyi devralmak için umutlanmıştı. Ancak Altay, yalnızca FA Cup'ta deplasmanda Newport ile oynanan ve 4-2 kazanılan maçta ilk 11'de yer aldı. Daha sonra Onana, Afrika Uluslar Kupası'ndan döndü ve kaleyi devraldı. United'ın son dönemde bu kadar formunu yükseltmesi, millî kalecinin işini iyice zorlaştırdı ve belki de ilk 11 hayalini bitirdi. United ligde son dört karşılaşmada sırasıyla Wolverhampton, West Ham, Aston Villa ve Luton Town'ı mağlup etmeyi başardı. Bu süreçte Onana ise yeniden moral depoladı. Böyle bir durumda Erik ten Hag'ın kaleci değişikliğine gitme ihtimali 'yok2 denilecek kadar az.

Haberin Devamı

ONANA'DAN AÇIKLAMA

Bu arada Luton Town karşılaşmasının ardından takımın as kalecisi Andre Onana, kulüp televizyonuna konuştu. Takımın son dönemdeki çıkışının sorulması üzerine Kamerunlu eldiven, "İyi ve kötü anlarda birlikte olmamız gerektiğini biliyorsunuz. İşler iyi gitmese bile birbirimize yardım etmeliyiz. Ama şu anda yaptığımız şey çok güzel ve izlememiz gereken yol da bu. Böyle devam etmek zorundayız. Aslında çok da muhteşem bir şey yapmadık. Artık maç kazanmaya devam etmeliyiz ve asıl önemli olan da bu. Her rakibe karşı kazanmaya çalışmalıyız ve özellikle de bir sonraki maç bizim için başka bir final" ifadelerini kullandı. Manchester United, Premier Lig'in 26. haftasında 24 Şubat Cumartesi akşamı saat 18.00'de evinde Fulham ile karşı karşıya gelecek.

YORUM YAZ