MENÜ

Altay Bayındır'a gün doğdu! Onana son kez koruyacak

Fenerbahçe'den Premier Lig'in dev ekibi Manchester United'a transfer olan Milli kaleci Altay Bayındır'ın Onana'dan formayı kapma zamanı geldi. Kamerunlu eldivenin, kalesini son kez koruyup yola çıkması bekleniyor. İşte tüm detaylar...

Altay Bayındır'a gün doğdu! Onana son kez koruyacak

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Premier Lig ekibi Manchester United'ın yolunu tutan Milli kaleci Altay Bayındır'a müjdeli bir haber geldi. Kamerunlu kaleci Onana'nın kalesini son kez koruması bekleniyor. Öte yandan Kırmızı Şeytanlar'ın eski kalecisi De Gea da yeniden takıma dönüş sinyali vermişti. Detaylara göz atalım...

Haberin Devamı

YENİ BİR BAŞLANGIÇ!

DE GEA'DAN DÖNÜŞ SİNYALİ...

Yaz transfer döneminde Manchester United ile sözleşmesi sona eren ve serbest oyuncu konumunda olan De Gea, dikkat çeken bir mesaj vermişti. Instagram'dan hikâye paylaşan İspanyol eldiven, çalıştığını vurgulayarak yeşil zemin üzerinde eldivenlerini paylaşmıştı. Bu hamlenin, Manchester United - Bayern Münih maçına kısa bir süre kala yapılması dikkat çekiciydi. Paylaşım, De Gea'nın United'a devre arasında geri döneceğine dair beklentileri yükseltmişti.

Altay Bayındıra gün doğdu Onana son kez koruyacak

NEWCASTLE UNITED DA DEVREDE

Manchester United'ın Inter'den transfer ettiği kaleci Andre Onana, şu ana kadar yaptığı kritik hatalarla eleştirilerin hedefindeki isim oldu. Kırmızı Şeytanlar'ın bu yüzden ocak ayında eski kalecisi De Gea ile yeniden sözleşme imzalayabileceği aktarılmıştı. Öte yandan İspanyol eldiven için Newcastle United'ın da devrede olduğu iddia ediliyor.

Haberin Devamı

Altay Bayındıra gün doğdu Onana son kez koruyacak

ALTAY'A GÜN DOĞDU!

Manchester United'ın Kamerunlu kalecisi Andre Onana, Ocak ayında başlayacak Afrika Uluslar Kupası'nda Kamerun kalesinde mücadele edecek. Tecrübeli eldiven böylelikle en az 5 hafta, Kırmızı Şeytanlar'ın formasını giyemeyecek. Bu süreçte kaleci Altay Bayındır'ın Manchester United'ın kalesini koruması bekleniyor. 

Altay Bayındıra gün doğdu Onana son kez koruyacak

ONANA SON KEZ... 

Sezon başında Fenerbahçe’den Manchester United’a transfer olan Altay Bayındır, Andre Onana’dan kaleyi devralacak. Onana, Afrika Uluslar Kupası için Kamerun’un kadrosuna çağrıldı. Nottinghgam Forest ile bugün oynanacak maçta da son kez kaleyi koruması beklenen Onana’nın yokluğunda Altay’ın, en az 5 maçta eldivenleri giymesi planlanıyor.

Altay Bayındıra gün doğdu Onana son kez koruyacak

YORUM YAZ