MENÜ

Almanlardan Süper Lig'e Marco Reus müjdesi! Sözleşmeyi duyurdular

Borussia Dortmund ile 12 yıllık birlikteliğini sonlandırmaya hazırlanan Marco Reus'un yeni rotası, Trendyol Süper Lig olabilir. Yıldız futbolcunun önündeki iki seçenekten biri Türkiye. İşte Almanların hazırladığı Reus raporu ve detaylar...

Almanlardan Süper Lig'e Marco Reus müjdesi! Sözleşmeyi duyurdular

2012 yılından bu yana Bundesliga devi Borussia Dortmund forması giyen Marco Reus, Sarı Duvar'a veda etmeye hazırlanıyor. Bu yaz sözleşmesi sona erecek olan 34 yaşındaki yıldızın, kariyerinde uzun zaman sonra yeni bir sayfa açacağı bildirildi. Almanya'dan Marco Reus ile ilgili gelen son haberler, Türkiye iddialarını da alevlendirdi.

Haberin Devamı

OKAN BURUK - OLIVEIRA OLAYININ PERDE ARKASI

SÖZLEŞMEYİ UZATMIYORLAR

SKY Almanya'da yer alan habere göre Borussia Dortmund ile Marco Reus, sözleşme yenileme kararı almadı. Bu da orta saha ve kanat oyuncusunun yazın 12 yıllık Borussia Dortmund kariyerini sona erdireceği anlamına geliyor. Söz konusu haberde Reus ile ilgili şu ifadeler yer aldı: "Dortmund'daki düşünce, tecrübeli futbolcunun sözleşmesini uzatmak değil. Ancak yine de kesin karar, sezon bitiminden kısa bir süre sonrasına kadar verilmeyecek.

Almanlardan Süper Lige Marco Reus müjdesi Sözleşmeyi duyurdular

"TÜRKİYE'DEN YOĞUN İLGİ VAR"

Taraflar arasındaki görüşmelerin nisan sonu/mayıs başında yapılması planlanıyor. Marco Reus'un 12 yıl sonra yeni bir meydan okuma arayışına girmesi oldukça muhtemel. Her iki durumda da şu açık: 34 yaşındaki Reus, ister Dortmund'da ister başka bir kulüpte olsun, oynamaya devam etmek istiyor. Bundesliga'da başka bir kulübe gitmesi şu anda pek mümkün görünmüyor. Türkiye ve MLS takımlarından oyuncuya yoğun bir ilgi var."

Haberin Devamı

12 YILDA 167 GOL

2012 yılında Mönchengladbach'tan Borussia Dortmund'a transfer olan Marco Reus, o günden bu yana sarı-siyahlı kulübün ikon isimlerinden biri haline geldi. Alman millî futbolcu, Dortmund ile 12 yılda tüm kulvarlarda toplamda 415 maça çıktı. Marco Reus, söz konusu 415 karşılaşmada 167 gol atıp 128 asist yaptı.

YORUM YAZ