MENÜ

Almanlar açıkladı: İşte Stefan Kuntz'un yeni adresi

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Eylül 2023'te görevden alınan Alman teknik adam Stefan Kuntz için sürpriz bir gelişme yaşandı. 61 yaşındaki teknik adamın yeni adresini duyurdular. İşte detaylar...

Eylül 2021'de Türkiye A Milli Takım'ın başına geçen Alman teknik adam Stefan Kuntz, 20 Eylül 2023'de görevinden ayrılmıştı. 61 yaşındaki teknik adam o tarihten beri herhangi bir takımda görev yapmıyor.

Haberin Devamı

A MİLLİ TAKIM İLE 20 MAÇ

A Milli Futbol Takımımız, Stefan Kuntz yönetiminde dördü dostluk maçı olmak üzere 20 maça çıktı. A Milli Takımımız bu maçlarda 12 galibiyet, beş mağlubiyet ve üç beraberlik aldı. 12 Eylül 2023'te oynanan dostluk karşılaşmasında Japonya karşısında alınan 4-2'lik yenilginin ardından Stefan Kuntz ile yollar ayrıldı.

Almanlar açıkladı: İşte Stefan Kuntzun yeni adresi

ADAYLARDAN BİRİ KUNTZ

Bundesliga'da oynadığı son 10 maçta bir galibiyet alabilen Alman ekibi Bochum, Thomas Letsch ile yolları ayırma aşamasına geldi. Son oynanan ve 2-1'lik yenilgi ile tamamlanan Köln maçının ardından Sportif Direktör Patrick Fabian, "Bu şekilde devam edemeyiz" dedi. Almanya'nın yüksek tirajlı gazetelerinden BILD'in haberine göre ise Stefan Kuntz, takımın yeni teknik direktörü olabilir. 61 yaşındaki çalıştırıcı beş adaydan biri.

Haberin Devamı

Haberde Kuntz için şu ifadelere yer verildi; "Kuntz açık sözlülüğü, duyguyu ve uyumu temsil ediyor. Bochum'un son altı maçta tam da ihtiyaç duyduğu özellikler. Geri dönüşü takım ortamında yeni bir coşkuyu da tetikleyebilir."

Almanlar açıkladı: İşte Stefan Kuntzun yeni adresi

Stefan Kuntz, 2006-2008 yılları arasında Bochum'da sportfi direktörlük görevinde bulunmuştu.

Almanlar açıkladı: İşte Stefan Kuntzun yeni adresi

YORUM YAZ