MENÜ

Allegri'den Kenan Yıldız'a tepki çeken sözler! Resmen alay etti...

Juventus Teknik Direkötrü Massimiliano Allegri, 1-1 beraberlikle sona eren Empoli maçının ardından Kenan Yıldız ile ilgili enteresan cümleler sarf etti. İşte basın toplantısında yaşananlar...

Allegri'den Kenan Yıldız'a tepki çeken sözler! Resmen alay etti...

İtalya Serie A lideri Juventus, ligde beş maç sonra puan kaybederek taraftarlarını üzdü. 22. hafta mücadelesinde cumartesi günü Empoli'yi konuk eden siyah-beyazlılar, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Massimiliano Allegri'nin öğrencileri bu sonucun ardından puanını 53'e yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Ancak 53 puanlı ikinci sıradaki Inter'in iki maç eksiği bulunuyor.

Haberin Devamı

'G:SARAY'A GİDEMEYİNCE DEPRESYONA GİRDİM'

MILIK ATILDI, JUVE 10 KİŞ KALDI

Mücadelenin kırılma anı henüz 18. dakikada meydana geldi. Juventus'un Polonyalı santrforu Arkadiusz Milik, rakibi Cerri'ye yaptığı faul nedeniyle VAR incelemesinin ardından direkt kırmızı kart ile oyundan atıldı. Siyah-beyazlı takım buna rağmen ikinci yarının başında Dusan Vlahovic'in golüyle 1-0 öne geçmeyi başardı. Ancak Juventus bu üstünlüğünü koruyamadı ve 70. dakikada sahneye çıkan Tomasso Baldanzi, ağları havalandırarak skoru eşitledi.

Allegriden Kenan Yıldıza tepki çeken sözler Resmen alay etti...

KENAN SON BÖLÜMDE GİRDİ

Juventus'un son dönemde parlayan futbolcusu Kenan Yıldız, Empoli ile oynanan maça yedek kulübesinde başladı. Genç forvet, karşılaşmanın 78. dakikasında Filip Kostic'in yerine oyuna dahil oldu. Kenan oyuna girdiğinde mücadelenin skoru 1-1'di ve kalan süreden gol çıkmayınca taraflar sahadan birer puanla ayrıldı.

Haberin Devamı

HİÇBİRİ BİR BOEY ETMEDİ!

İTALYAN GAZETECİLER KENAN'I SORDU

Juventus Teknik Direktörü Massimiliano Allegri, maçın ardından basın toplantısı düzenledi. İtalyan teknik direktöre gazeteciler tarafından Kenan Yıldız'ı neden ilk 11'de oynatmadığı soruldu. Allegri ise bu soruya, "Bunlar yapmamız gereken seçimler. Milik formdaydı, Kenan Yıldız ise Lecce'de iyi bir maç çıkarmadı. Bu yüzden onun biraz nefes almasını istedim. Aslında bugün ikinci yarıda oyuna girdiğinde iyi işler yaptı. Ancak bir oyuncu üst üste beş iyi performans sergilediğinde ve gazetelerde övgüler aldığında gardını düşürme eğilimi gösterir ve bu da normaldir. Kenan'ın Lecce karşısındaki performansını bu şekilde analiz ettim. Dolayısıyla, özellikle de Milik iyi durumdayken onu tercih ettim" dedi.

 

Allegriden Kenan Yıldıza tepki çeken sözler Resmen alay etti...

"YEDEK KULÜBESİNDE İYİ İŞ ÇIKARDI"

Allegri, "Kenan daha önce oyuna girseydi etkisi nasıl olurdu?" sorusuna, "O zaman belki de maçı kaybederdik" yanıtını verdi. Bir muhabirin, "Ama oyuna girdikten sonra gayet iyiydi" yorumu üzerine ise İtalyan teknik direktör, "Tabii, iyiydi. Yedek kulübesinde kalarak iyi iş çıkardı" dedi. Allegri'nin son sözleri ise sosyal medyada tepki çekti.

YORUM YAZ