MENÜ

Ali Cansun galibiyet istiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Eyüpspor'un eski Beşiktaşlı futbolcusu Ali Cansun Begeçarslan, pazar günü kendi sahalarında karşılaşacakları Kırklarelispor'u eli boş yollamak istediklerini söyledi.

Ali Cansun galibiyet istiyor

Kırmızı Grup'ta 36 puanla 11. sırada düşme hattının ve play-off potasının tam ortasında bulunan Eyüpspor'da bu kritik dönemde Ünye Maçında çıkan olaylar nedeniyle alınan cezaların sıkıntısı yaşanıyor.

Ünye maçında yaşanan olayları ve pazar günü sahalarında oynayacakları Kırklarelispor maçını fanatik.com.tr'ye değerlendiren Ali Cansun, Ünye'de gergin bir karşılaşma oynadıklarını, maç sonunda çıkan saha içi olaylarına ayırmaktan başka bir şekilde müdahil olmadığını söyledi. PFDK'nın verdiği bu karara kulüp yetkililerinin itirazda bulunacağını ifade eden golcü oyuncu, Eyüpspor adına böylesine kritik bir dönemde suçsuz olduğu bir olay dolayısıyla takımını yanlız bırakmasının kendisi adına üzüntü verici olduğunu, ve itirazın kabul edileceğini umduğunu belirtti.

Tecrübeli forvet oynayacakları Kırklareli maçı ve takımdaki durum hakkında da şu açıklamalarda bulundu: "Kırklareli maçı belki de bizim açımızdan sezonun en önemli maçı olabilecek düzeyde bir öneme sahip, sezon başında hedeflediğimiz Bankasya 1. Lig'e ulaşabilmemiz için play-off yolundaki rakiplerimizi geride bırakmamız gerekiyor. Kırklarelispor'u mağlup ettiğimiz takdirde kalan 4 maçımız için daha iddialı bir konuma geleceğiz. Takım içindeki hava gayet olumlu, çalışmalarımız oldukça istekli geçiyor. Takımımızda Başta Murat Şahin olmak üzere çok tecrübeli isimler var bende onlardan biriyim, genç arkadaşlarımıza elimizden geldiğince her konuda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Umarız sezon sonu gülen taraf oluruz ve taraftarımızı sevindiririz."

Öte yandan PFDK'nın Ünye maçıyla ilgili açıkladığı kararda Ali Cansun'un yanı sıra futbolculardan Ali Berk Acar ve Mehmet Budak 2'şer maç, Yönetici Habip Sever'in 30 gün hak mahrumiyeti, Antrenör Serdar Gökmen'in ise 2 maç ceza aldığı belirtildi.

Ömer Necati Albayrak / fanatik.com.tr

Haberin Devamı
YORUM YAZ