MENÜ

Alberth Elis'in ardından bir şok da İsveç'ten: Yıldız oyuncu yaşam savaşı veriyor

Bordaux forması giyen Albert Elis'in sahada aldığı darbe sonrasında komaya girmesinin ardından bir şok da İsveç'ten geldi. Yıldız oyuncu hastanede yaşam savaşı veriyor...

Alberth Elis'in ardından bir şok da İsveç'ten: Yıldız oyuncu yaşam savaşı veriyor

Futbol dünyası Bodeaux forması giyen Alberth Elis'in komaya girmesi haberinden sonra bir şok daha yaşadı. Bu kez haber İsveç Milli Takımı'ndan geldi.

Haberin Devamı

ALBERTH ELIS'E NE OLMUŞTU?

Bordeaux'nun forvet oyuncusu Alberth Elis, maçın henüz 34. saniyesinde Guingamp defans oyuncusu Donatien Gomis ile çıktığı hava topu mücadelesinde başına aldığı darbenin ardından 'kafa travması' geçirmişti.  Elis, ilk müdahalenin ardından hemen hastaneye kaldırılarak ameliyata alınmıştı.

ELIS'TEN GÜZEL HABER GELDİ

Elis'in ülkesi Honduras'ın önde gelen yayın kuruluşlarından La Prensa, 28 yaşındaki oyuncunun durumuyla ilgili yeni bir gelişme paylaştı. Gazetede yer alan habere göre; başarılı oyuncu yavaş yavaş komadan çıkıyor.

Öte yandan yerel basına göre ise aile 48 saat içinde çocuklarıyla konuşabilecek duruma gelecek.

Alberth Elisin ardından bir şok da İsveçten: Yıldız oyuncu yaşam savaşı veriyor

BİR ŞOK DA İSVEÇ'TEN

Futbol dünyası Elis'in yaşadığı olayın etkisini yaşarken bir kötü haber de İsveç'ten geldi. İsveç Milli Takımı ve Midtjylland'in 28 yaşındaki yıldız oyuncusu Kriftoffer Olsson'un hastanede solunum cihazı ve yaşam destek ünitesine bağlı olduğu açıklandı.

Haberin Devamı

'EVDE BİLİNCİNİ KAYBETMİŞ'

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Kristoffer Olsson'un son günlerdeki yokluğunun nedenine ilişkin artan söylenti ve spekülasyonlar ışığında, bu açıklamayı kamuoyuna yapmak zorunda hissediyoruz.

28 yaşındaki İsveç milli takım oyuncusu 20 Şubat Salı günü evinde bilincini kaybetmiş ve Aarhus Üniversitesi Hastanesi'ne nakledilmiştir. Kristoffer Olsson, herhangi bir şekilde kendine zarar vermekten ya da dış etkenlerden kaynaklanmayan, beyinle ilgili akut bir hastalıktan muzdariptir.

Danimarka'nın önde gelen tıp uzmanlarından oluşan bir ekip şu anda teşhis koymak ve doğru tedaviyi başlatmak için yoğun bir şekilde çalışmaktadır.

Kristoffer hastaneye kaldırıldığından beri yakın ailesi ve FC Midtjylland personeli tarafından çevrelenmiş durumda ve alanında uzman doktorlar tarafından tedavi ediliyor.

Alberth Elisin ardından bir şok da İsveçten: Yıldız oyuncu yaşam savaşı veriyor

FC Midtjylland, Kristoffer'in, ailesinin ve doktorların Kristoffer'in mümkün olan en iyi şekilde iyileşmesini ve iyileşmesini sağlamak için gerekli huzuru vermeleri için halkı saygı ve anlayış göstermeye çağırıyor.

FC Midtjylland'daki herkes Kristoffer'in ani hastalığından elbette derinden etkilenmiştir ve düşüncelerimiz ve tam desteğimiz Kristoffer ve ailesine gitmektedir.

Haberin Devamı

FC Midtjylland'ın şu anda başka bir açıklaması bulunmamaktadır, ancak önemli haberler ortaya çıktığında kamuoyunu bilgilendireceğiz."

FEDERASYON DA AÇIKLADI

İsveç Futbol Federasyonu'da Kristoffer Olsson'un durumuyla alakalı bir açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Salı sabahı, milli takım oyuncusu Kristoffer Olsson'un ani bir rahatsızlık geçirdiği ve şu anda hastanede solunum cihazına bağlı olduğu haberini aldık.

Tüm İsveç futbol ailesi seni düşünüyor ve en kısa zamanda iyileşeceğini umuyor. Bu zor zamanda düşüncelerimiz Kristoffer'in sevdikleriyle de birlikte."

Alberth Elisin ardından bir şok da İsveçten: Yıldız oyuncu yaşam savaşı veriyor

YORUM YAZ