MENÜ

Al Nassr'a Cristiano Ronaldo darbesi

Kış transfer döneminde şaşırtıcı bir şekilde Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'a transfer olan Cristiano Ronaldo tüm dünyada şaşkınlığa neden olmuştu. Takıma gelir gelmez konsantre olan Portekizli yıldız takım yönetiminde yeni bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

Al Nassr'a Cristiano Ronaldo darbesi

Sezon başında Erik ten Hag ile kavga eden Ronaldo'nun sözleşmesini Manchester United Dünya Kupası sırasında tek taraflı olarak feshetmişti. Kupadan elendikten sonra da Al Nassr ile sözleşme imzalayan yıldız oyuncu yüksek bir maaşa imza atmıştı.

Haberin Devamı

REKOR MAAŞ

Yıldız oyuncunun yıllık alacağı ücret yaklaşık 200 milyon Euro olmuştu. Ronaldo ile Al Nassr arasında yapılacak sözleşmenin süresinin 2,5 yıllık olacağı belirtilirken yaklaşık 500 milyon Euro kazanacağı öğrenilmişti.

Bu rakam Ronaldo'yu dünyanın en yüksek ücret kazanan sporcusu yapmıştı.

GOLLERLE BAŞLADI

Bu sezon 28 maçta 14 gol 4 asist yapan Ronaldo Suudi Arabistan macerasına hızlı bir giriş yapmıştı. Ligde oynadığı 10 maçta 11 gol atan Portekizli Al-Wehda FC ile oynadığı maçta 4 gol atarak da taraftarlarını büyülemişti.

RUDI GARCIA İLE GERİLİM

Ronaldo'nun transferinin ardından konuşan Rudi Garcia transferi değerlendirirken şaka yoluyla "Önce Doha'dan Messi'yi getirmek istedim. Onu doğrudan buraya getirmeye çalıştım." demişti.

Haberin Devamı

Son olarak da bu hafta sonu Al Nassr ile Al-Feiha arasında oynanan ve 0-0 biten maçta Ronaldo maçın ardından sahadan ayrılırken su şişelerini tekmeleyerek memnuniyetsizliğini göstermişti.

GÖREVİNE SON VERİLDİ

Alınan kötü sonuçların ardından Rudi Garcia'nın Ronaldo ile beraber soyunma odasıyla arasının kötü olduğu iddia ediliyordu. Son olarak Marca'nın yaptığı habere göre Rudi Garcia görevden alındı. Daha önce de Mourinho'nun isminin anıldığı Al Nassr'ın başına kimin geçeceği merak konusu.

Egemen Çidar

YORUM YAZ