MENÜ

Ajax Teknik Direktörü Alfred Schreuder'den Burak Yılmaz'a büyük övgü

Fortuna Sittard forması altında çıktığı ilk Eredivisie maçında Ajax'a karşı sonradan oyuna girerek çok şık bir gol atan Burak Yılmaz, karşılaşma sonunda Ajax Teknik Direktörü Alfred Schreuder'den büyük övgü aldı.

Ajax Teknik Direktörü Alfred Schreuder'den Burak Yılmaz'a büyük övgü

Burak Yılmaz, Hollanda Eredivisie kariyerine golle başladı. Fortuna Sittard'ın Ajax'a 3-2 kaybettiği maçta Burak, 66. dakikada oyuna girerken 87. dakikada çok şık bir frikik golüyle takımının farkı 1'e indirmesini sağlamıştı. Golcü oyuncunun performansı, maç sonunda Ajax Teknik Direktörü Alfred Schreuder'in de gündemindeydi.

Haberin Devamı

Erik ten Hag'ın Manchester United'a gidişi sonrası Ajax'ın başına getirilen Alfred Schreuder, Burak Yılmaz hakkında övgü dolu ifadeler kullandı. Burak Yılmaz gibi bir oyuncunun Hollanda'ya gelişinin çok güzel bir durum olduğunu belirten Schreuder, "Eredivisie'de oynamak adına gelmiş olması harika. Bu durum, hem Hollanda hem de rakibimiz için çok güzel. Bunu böyle bir serbest vuruşta dahi görebilirsiniz. Hala yapacakları var" dedi.

Dagblad van het Noorden'de yer alan habere göre Burak Yılmaz, üzüntülü olduğu için basın mensuplarına konuşmadı. Fortuna Sittard'ın basın sözcüsü, "Kimseyle konuşmak istemiyor. Kaybettiğimiz ortamda şimdi onun şahsına yönelik ilginin uygunsuz olduğunu düşünüyor" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ