MENÜ

Ahmetcan Kaplan'ın menajerinden transfer itirafı: Gelen teklifleri açıkladı

Ajax'ın deplasmanda AZ Alkmaar'a 2-0 mağlup olduğu karşılaşmada, transfer olduktan 565 gün sonra A Takım'da şans bulan Ahmetcan Kaplan, Hollanda basınından büyük övgü aldı. Genç oyuncunun menajeri yaptığı açıklamada bir de transfer itirafında bulundu. İşte detaylar...

Ahmetcan Kaplan'ın menajerinden transfer itirafı: Gelen teklifleri açıkladı

Ağustos 2022'de Trabzonspor'dan Ajax'a 9.50 milyon Euro karşılığında transfer olan Ahmetcan Kaplan geçtiğimiz günlerde oynanan AZ Alkmaar maçında ilk kez A Takım'da şans buldu.

Haberin Devamı

Teknik Direktör John van't Schip tarafından karşılaşmanın 36. dakikasında, maça kötü başlayan ve bu süre içerisinde 11 kez top kaybı yapan Anton Gaaei'yi kenara alarak, Ahmetcan'a şans verdi.

PERFORMANSIYLA DİKKATLERİ ÇEKTİ

Sahada kaldığı süre içerisinde gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan genç oyuncu Teknik Direktör John van't Schip'in de gözüne girmeyi başardı.

Van't Schip mücadelenin ardından yaptığı açıklamada, "Çok iyi iş çıkardı. Ciddi bir sakatlık geçirdikten ve genç takımda birkaç maç oynadıktan sonra hala çok iyi bir oyuncu olduğunu gördük. Defansımız için kesinlikle bir takviye olabilir." ifadelerini kullandı.

Ahmetcan Kaplanın menajerinden transfer itirafı: Gelen teklifleri açıkladı

SAKATLIK DÖNEMİNİ ANLATTI

Hollanda basını Ahmetcan Kaplan'ın 565 gün sonra sahalara dönüşüne geniş yer ayırdı. Genç yıldızın sakatlık dönemiyle ilgili olarak; "Onun için önceki aylar rehabilitasyonla geçti ve bu süreçte Atilla Yıldırım'dan (Ajax 14 Yaş Altı Yardımcı Antrenörü) ve menajeri Necdet Ergezen'den yardım aldı." ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Genç oyuncunun menajeri Necdet Ergezen ise, Hollanda basınına yaptığı açıklamada; "Ameliyatı için İstanbul'dan Amsterdam'a uçtum ve ardından iki hafta boyunca yanında kaldım. Personel o dönemde Ahmetcan'a çok yardımcı oldu ve iyileşme seansları için evine geldi. O dönemden sonra da kendisini düzenli olarak Amsterdam'da ziyaret ettim" diye konuştu.

Ahmetcan Kaplanın menajerinden transfer itirafı: Gelen teklifleri açıkladı

TRANSFER İTİRAFI

Menajer Necdet Ergezen, Ahmetcan Kaplan'ın transfer süreciyle ilgili bir de itirafta bulundu: "Ajax ile anlaşmadan önce Bundesliga ve La Liga'dan ona ilgi vardı. Bu ilgi hala devam ediyor ama Ajax'ta önemli bir rol oynayabilirse bu bizim için elbette bir ayrıcalık olur. Nitelikleri ve yaşı nedeniyle Avrupa'nın en büyük beş liginden kulüplerin ilgisini çekmeye devam ediyor ama bence her şeyin mükemmel zamanda gerçekleşmesi gerekiyor. Ahmetcan cesur ve güçlü bir karaktere sahip ve bu yüzden Ajax gibi büyük bir kulübü seçti. Çok çalışmaya devam edecek ve şansını bekleyecek."

Ahmetcan Kaplanın menajerinden transfer itirafı: Gelen teklifleri açıkladı

YORUM YAZ