MENÜ

Ahmet Nur Çebi için adaylık iddiası

Bir dönem Beşiktaş'ta futbol şube sorumlusu olarak görev yapan Celalettin Kolot, yeni başkanın seçileceği seçim öncesi sürpriz bir iddiada bulundu.

Ahmet Nur Çebi için adaylık iddiası

Beşiktaş'ın eski futbol şube sorumlusu Celalettin Kolot, başkan Ahmet Nur Çebi'nin, 2 Aralık'ta yapılacak olağanüstü, seçimli kongrede aday olacağını söyledi.

Haberin Devamı

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Kolot, "Ahmet Nur Çebi, kısa sürede adaylığını açıklayacak. Size şunu söyleyebilirim yüzde 99.9 aday. Kendisi çok hırslı bir insan, 'yapamadı, bırakıp gitti' demesinler diye düşünüyor. yapamadıklarını yapmayı, hedeflerini gerçekleştirdikten sonra bırakmayı düşünüyor. Şu anda Emre Kocadağ dâhil kimse başkanın aday olacağını bilmiyor.

Şu anda insanları ölçüyor, kim gerçekten dost kim değil buna bakıyor. Adaylığını açıklayacak. Bence kazanma şansı Hasan Arat ve Serdal Adalı'ya göre çok yüksek. Eğer Arat ve Adalı birleşirse Ahmet Nur Çebi'ye karşı kazanabilirler. Tek tek girerlerse Çebi karşısında şanları yok. Ben bu seçimde aday olmayı düşünmüyorum. Zaten bir buçuk sene sonra olağan seçim var. O seçime hazırlanmayı istiyorum. Farklı bir anlayış ortaya koymak gerekiyor. Elbette her Beşiktaşlı gibi ben de Beşiktaş'ın başkanı olmak istiyorum" dedi.

Haberin Devamı

Ahmet Nur Çebi için adaylık iddiası

YORUM YAZ