MENÜ

Ahmet Ağaoğlu: Devletimizin yanındayız

Bordo-Mavililer'in başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor'un devletinin yanında olduğunu vurgulayıp, "Tüm başkanlarımızla beraber hareket ediyoruz. Dün olduğu gibi bugün de devletimizin yanındayız. Dev kampanyaya destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

Ahmet Ağaoğlu: Devletimizin yanındayız

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçe-Konyaspor müsabakasında, protestolar sırasında, bazı kulüp başkanlarının stadyumu terk ettiği, kendisinin ise bitiş düdüğüne kadar beklediği yönündeki iddialarına sert çıktı. Ağaoğlu, "Ülkemizi derinden sarsan deprem felaketinin ardından kulüp olarak futbol ailesinin birlik ve beraberlik içerisinde duruş göstermesi doğrultusunda organizasyonlar gerçekleştirdik. Trabzon’da oynadığımız Basel karşılaşmasını TFF Yönetimi, Kulüp Başkanlarımız ve tüm takımlarımızın taraftarlarıyla birlikte izleyerek herkesin takdirini kazanan bir görüntü sergilediğimiz kamuoyunun malumudur. Amacımız bu zorlu süreçte tüm imkanlarımızla devletimizin ve milletimizin yanında olduğumuz mesajını vermekti "dedi.

Haberin Devamı

'Diğer başkanlarla beraberdik'

Ülker Stadyumu’nda diğer kulüp yöneticileri ile birlikte hareket ettiğini dile getiren Ağaoğlu, "Bazı basın yayın organlarında yazıldığı gibi Fenerbahçe-Konyaspor karşılaşması oynanırken bir grup taraftarın yapmış olduğu protesto sırasında diğer kulüp başkanlarının stadı terk ettiği ve benim ise maç sonuna kadar oturduğum şeklinde yer alan ifadeler hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır. Maçın bitimine 10-15 dakika kala diğer kulüp başkanlarıyla birlikte kalkarak stadyumdan birlikte ayrıldık" ifadelerini kullandı.

'Kampanya için çalışıyoruz'

Ağaoğlu, "Dün olduğu gibi bugün de camia olarak tüm imkanlarımızla devletimizin ve milletimizin yanında olduğumuzu belirtirim. Aynı zamanda Kulüpler Birliği ve Türkiye Futbol Federasyonu'yla 1 Mart’ta (Bugün) gerçekleştirmeyi planladığımız ‘Omuz Omuza’ yardım kampanyasında da nasıl bir yol izlememiz gerektiği konusunda kendileriyle fikir alışverişinde bulunuyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Marek Hamsik'in En İyi Anları

YORUM YAZ