MENÜ

Afrika Uluslar Kupası'nda ilginç olay! Sol bek Chaker Alhadhur kaleye geçti

Afrika Uluslar Kupası'nda olaylar bitmek bilmiyor. Son 16 Turu'nda Kamerun ile karşı karşıya gelen Komorlar, takım içerisindeki Covid-19 vakaları ve sakatlıklar nedeniyle maçta oynatacak kaleci bulamadı ve sol bek Chaker Alhadhur, maça kalede başladı. Maçta 10 kişi kalan Komorlar, Kamerun'a 2-1 mağlup olurken, eski Beşiktaşlı Vincent Aboubakar karşılaşmada 1 gol ve 1 asist ile oynadı.

Afrika Uluslar Kupası'nda ilginç olay! Sol bek Chaker Alhadhur kaleye geçti

Afrika Uluslar Kupası'nda olaylar bitmek bilmiyor. Son 16 Turu'nda Kamerun ile karşı karşıya gelen Komorlar, takım içerisindeki Covid-19 vakaları ve sakatlıklar nedeniyle maçta oynatacak kaleci bulamadı.

Haberin Devamı

Takımın birinci kalecisi Salim Ben Boina, Gana maçında sakatlandığı için maçta görev alamazken, takımın diğer file bekçileri Moyadh Ousseini ve Ali Ahamada da Covid-19 testleri çıktığı için maçta forma giyemiyorlar.

Bu gelişmelerin ardından maçta görev yapacak kalecisi kalmayan Komorlar'da, sol bek mevkisinde oynayan Chaker Alhadhur, kaleye geçen isim oldu.

Afrika Uluslar Kupasında ilginç olay Sol bek Chaker Alhadhur kaleye geçti

Komorlar 10 kişi kaldı

Kalesini sol bek Chaker Alhadhur'un koruduğu Komorlar, karşılaşmanın 7. dakikasında Nadjim Abdou'nun kırmızı kart görmesi ile 10 kişi kaldı.

Vincent Aboubakar'dan 1 gol, 1 asist

Kamerun, kalecilerinden yoksun maça çıkan ve 7. dakikada 10 kişi kalan Komorlar'ı 2-1'lik skorla yenerek Afrika Uluslar Kupası'nda üst tura çıkmaya hak kazandı. Kamerun'a galibiyeti getiren golleri 29. dakikada Ekambi ve 70. dakikada Vincent Aboubakar kaydetti. Eski Beşiktaşlı futbolcu Aboubakar, aynı zamanda ilk golün asistini de yaptı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ