MENÜ

Adı Süper Lig devleriyle anılan Jesse Lingard'ın geleceği belli oldu

Sezon başında bedelsiz olarak Manchester United'dan Nottingham Forest'a transfer olan Jesse Lingard'ın geleceği belli oldu.

Adı Süper Lig devleriyle anılan Jesse Lingard'ın geleceği belli oldu

Sezonu 16. sırada bitiren Nottingham Forest uzun süre küme düşmeme mücadelesi verdi ve ligde kalmayı başardı. Ligi Everton'ın hemen üstünden bitiren, kümeye yakın olan Nottingham gelecek sezonun kadrosu için de çalışmalara başladı.

Haberin Devamı

GOL DAHİ ATAMADI

Premier Lig'de 17 kez Nottingham Forest forması giyen Jesse Lingard skora katkı yapamayarak yetersiz bir performans gösterdi. 3 kere de EFL Kupası'nda forma giyen oyuncu 2 gol atıp 2 asist yaptı.

YOLLAR AYRILDI

Eski performansından uzak kalan Lingard'ın 1 yıl olan sözleşmesi uzatılmazken Nottingham Forest oyuncu ile yollarının ayrıldığını açıkladı. Kariyerinde henüz İngiltere dışına çıkmayan oyuncunun durumunu farklı liglerden takip eden takımlar bulunurken Türk takımlarının da ilgisi bulunmakta.

Adı Süper Lig devleriyle anılan Jesse Lingardın geleceği belli oldu

İSMİ ANILDI

Lingard'ın serbest kalmasının takımların ilgisini çekerken Süper Lig'den iki ekibin ismi oyuncu ile anıldı. Bonservisi elinde olan futbolcu orta saha oynayabilmesinin yanında kanatlarda da etkili. İngiliz basınıyla beraber Türk basınında da oyuncunun ismi Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anıldı.

Haberin Devamı

Jesse Lingard şu ana kadar kariyerinde 379 maçta 76 gol atıp 57 asist yaptı.

Adı Süper Lig devleriyle anılan Jesse Lingardın geleceği belli oldu

YORUM YAZ