MENÜ

Adana Demirspor'da Fenerbahçe alarmı!

Evinde oynadığı 6 maçı da kazanan Şimşekler, gözünü Fenerbahçe’ye dikti. Lacivert-Mavililer’de bu hafta sonu oynanacak olan kritik maç öncesi ise iki önemli eksik bulunuyor. Sakatlıkları bulunan Svensson ve Nani’nin tedavileri devam ediyor. İki yıldızın da yetişmesi için çalışmalar sürüyor.

Adana Demirspor'da Fenerbahçe alarmı!

Adana Demirspor’da gözler Fenerbahçe ile oynanacak kritik maça döndü. Güney ekibinde bu sezon iç saha performansı adeta ışıldıyor. Patrick Kluivert yönetiminde taraftarı önünde bu sezon oynadığı 6 maçtan da galip ayrılan, evini adeta yıkılmaz bir kaleye dönüştüren Mavi Şimşekler, Fenerbahçe’yi de eli boş yollamanın planlarını yapıyor. Zorlu maçın hazırlıklarına dün yaptığı idmanla başlayan Adana Demirspor’da bir taraftan sakatların durumu da merak ediliyor. Takımın başarılı sağ beki Svenson ve yıldız isimlerden Luis Nani’nin tedavilerine devam ediliyor. İki oyuncunun da bir an önce hazır hale gelmesi adına hummalı bir çalışma var. Edinilen bilgiye göre Nani ve Svensson çarşamba gününden itibaren takımla çalışmalara başlayabilecek.

Haberin Devamı

Şimdiden motivasyona başladı

Hollandalı teknik adam da dünkü idman öncesinde oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Deplasmanlarda yaşadıkları kayıpları vurgulayan Kluivert’ın, “Evimizde her maçı kazandık ama deplasmanlarda yaşadığımız kayıpları önleyemedik. Bunları telafi etmek adına içeride kazanmaya devam etmeliyiz. Fenerbahçe maçı bu açıdan önemli olduğu kadar hedeflerimizi herkese ispat etmek adına da değerli. Bu nedenle herkesten yüzde yüz odaklanma bekliyorum” diyerek oyuncularını şimdiden motive etmeye başladığı belirtildi.

Adana Demirsporda Fenerbahçe alarmı

YORUM YAZ