MENÜ

Adana Demirspor'da Balotelli'nin durumu belli oldu! Hocası açıkladı

Adana Demirspor'un süperstarı Mario Balotelli'nin Konyaspor maçındaki durumu belli oldu. Mavi Şimşekler'in hocası Kluivert, yıldız golcüsünün durumuna açıklık getirirken “3 puanı alıp evimizdeki galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.

Adana Demirspor'da Balotelli'nin durumu belli oldu! Hocası açıkladı

Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Adana Demirspor, geçtiğimiz hafta Karagümrük'e kaybetmesine rağmen mücadelesiyle alkış alıyor. Kluivert yönetiminde, göze hoş gelen bir futbol oynayan ve taraftarlarının büyük bir desteğini alan Adana temsilcisinde, yıldız golcü Balotelli'nin de durumu açıklandı. Detaylara göz atalım... 

Haberin Devamı

İyi gidişatını sürdürdü 

Bu sezon Konferans Ligi’nde gruplara kalmak üzereyken, kılpayı elenen Adana Demirspor, ligde ise geçen sezonki müthiş gidişatını sürdürdü. Mavi-Lacivertliler, geçtiğimiz hafta Fatih Karagümrük’e kaybetmesine rağmen geride kalan 9 hafta içerisinde 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi ile 17 puan topladı, ligde 3. sırayı aldı.

Adana Demirsporda Balotellinin durumu belli oldu Hocası açıkladı

‘Karagümrük’te lanet var’

Kluivert, geçen hafta kaybedilen Karagümrük mücadelesiyle ilgili olarak, ”Bu tarz maçlar sonrasında futbolcularla iletişim kurmanız gerekiyor, yakınlık göstermemiz gerekiyor. Ben de eski bir futbolcu olarak bunu biliyorum. Turnuva genelinde olabilir, zihinsel olarak hemen atlatmanız gerekiyor bu tarz tümsekleri. Ama bence stadyumla alakalı bir lanet var. Çünkü orada Ankaragücü maçı oynadık, bir beraberlik aldık. Sonrasında Karagümrük’e yenildik. Montella döneminde de o stat bize bir fayda getirmemiş, 4-0’lık bir mağlubiyet de var. O yüzden stada bağlamak istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

Adana Demirsporda Balotellinin durumu belli oldu Hocası açıkladı

Balotelli'nin durumunu açıkladı

Mavi-Lacivertli ekibin bugünkü rakibi ise Konyaspor olacak. Zorlu mücadele öncesinde Mavi Şimşekler adına sevindirici bir gelişme yaşandı. Takımın tecrübeli golcüsü Mario Balotelli, dizindeki sorununu tamamen atlattı. Yani İtalyan santrfor, bir aksilik olmaması halinde Yeşil-Beyazlılar karşısında forma giyecek. Öte yandan teknik direktör Patrick Kluivert, kritik mücadele için yaptığı açıklamada, “Yaptıklarımızın farkındalığıyla sahaya çıkacağız, neler yapabileceğimizi de biliyoruz. 3 puan alarak en iyi şekilde galibiyetle kapatırız umarım. En iyi şekilde kendimizi hazırlamaya çalışıyoruz, her maçta olduğu gibi” dedi. 

Adana Demirsporda Balotellinin durumu belli oldu Hocası açıkladı

YORUM YAZ