MENÜ

Adam Nagy'den Trabzonspor'un transfer teklifine ret!

Önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Trabzonspor, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bordo Mavili ekibin Serie A ekiplerinden Bologna'da forma giyen defansif orta saha oyuncusu Adam Nagy için teklifte bulunduğu ancak futbolcudan olumsuz yanıt aldığı iddia edildi.

Adam Nagy'den Trabzonspor'un transfer teklifine ret!

Önümüzdeki sezon UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Trabzonspor, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürürken Bordo Mavililer ile ilgili olarak İtalyan basınından flaş bir iddia geldi. Ülkede yayım yapan Corriere di Bologna gazetesi, Fırtına'nın Bologna forması giyen defansif orta saha oyuncusu Adam Nagy için teklifte bulunduğunu yazdı.

Haberin Devamı

Gazete, 24 yaşındaki Macar futbolcunun teknik direktör Sinisa Mihajlovic'in planlarında yer almadığı için satış listesine koyulmasına rağmen bu teklifi reddettiğini ve farklı alternatifler üzerinde durduğunu yazdı. Kulübüyle 2021 yılına dek mukavelesi bulunan Nagy, geride kalan sezonda takımıyla 16 maçta forma şansı bulurken gol veya asist kaydedememişti.

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

YORUM YAZ