MENÜ

Ada basınından günün transfer iddiaları

Premier Lig'de hem şampiyonluk hem Avrupa kupaları hem de kümede kalma mücadelesi son hızıyla devam ederken transfer iddiaları da günden güne güçleniyor.

Ada basınından günün transfer iddiaları

Sky Sports'ta yer alan İngiltere basınındaki günün transfer haberleriyle gelişmeleri;

Haberin Devamı

DAILY MIRROR

- Manchester United şu an Chelsea'de kiralık olarak forma giyen Joao Felix ile ilgileniyor. Kırmızı şeytanlar Chelsea'nin zorunlu opsiyonu olmamasından yararlanmak istediği gelen iddialar arasında.

- Kırmızı şeytanların teknik direktörü Erik ten Hag bu yaz yeni oyuncular para ayırmak için kadrodaki beş tane oyuncuyu transfer listesine eklemeye hazırlanıyor. İsimler tam olarak belli olmazken Anthony Martial'in listedeki isimlerden biri olduğu iddialar arasında.

- Harry Kane bu yaz Manchester United'ın en büyük hedefi.

- Luis Enrique, Graham Potter'ın görevden alınmasının ardından Chelsea'nin bir numaralı menajer adayı haline geldi.

- Atalanta'nın golcüsü Rasmus Hojlund için Chelsea, Arsenal ve Manchester United birbirleriyle yarışabilir.

Haberin Devamı

THE SUN

- Graham Potter sezon sonuna kadar çalışmak istemediği için Leicester City'nin teklifini geri çevirdi.

- Pierre-Emerick Aubameyang Graham Potter'ın ayrılışını duyuran bir gönderiyi beğenerek memnuniyetini gösterdi. Auabameyang'ın gelecek sezon Chelsea'da kalma ihtimali henüz tam olarak belli değil.

DAILY EXPRESS

- İddialara göre Erik ten Hag, Jadon Sancho'nun performansı için sabrı bitmek üzere. 2021 yılında 85 milyon Euro karşılığında transfer olan Sancho büyük değer kaybı yaşadı.

- Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Lyon'un orta sahası Houssem Aouar ile Manchester United'ın görüşmeye başladığı gelen haberler arasında.

DAILY MAIL

- Tottenham Başkanı Daniel Levy yeni menajer kim olursa olsun Newcastle United'ın da ilgilendiği James Maddison'u kadroya katmak istiyor.

- Liverpool'un bu yaz orta sahaya transfer yapması beklenirken yedek kalecilerden Kelleher'in takımdan ayrılmak istemesinden dolayı kaleci de bakıyor.

- Leeds United ve Liverpool gözlemcileri Birmingham City'nin genç yıldızı George Hall'ı izliyor.

- Newcastle United'ın yıldız kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin ile Inter ilgileniyor.

Inter'in Hollandalı yıldız beki Denzel Dumfries'e Manchester United ve Chelsea'nin ilgisi bulunuyor.

THE GUARDIAN

- Chelsea'nin menajer adaylaru arasında Julian Nagelsmann, Mauricio Pochettino, Ruben Amorim, Oliver Glasner ve Luis Enrique bulunuyor. Ancak Chelsea yönetimi sağlam adımlar için yaza kadar bekleyebilir.

Haberin Devamı

Egemen Çidar

YORUM YAZ